Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Domyślnie

Cała seria bardzo przyjemna - wybieram jedynkę i trójkę. Bardzo też pasuje mi kolorystyka zdjęć. Piękne miejsce.
    D300, + 35/2 + 180/2.8 + 60/2.8 +T12-24

Domyślnie

Szczerze polecam to miejsce. Byłam kilka lat z rzędu i jest tam naprawdę co oglądać. Polecam nie tylko samą trasę, ale i okoliczne rejony.
    Gdybym tylko miała możliwość chętnie jeszcze kilka razy bym tam pojechała, bo jest dużo do podziwiania.
    D750, D300s, D80, N 18-200 VR, T 12-24/4, T 17-50/2,8, N 35/1,8, N 50/1,8D, T 90/2,8, N 70-300VR, N 24 - 70/2,8, DRF-14, SB-800 i masa starych manuali M42.

Domyślnie

Świetne tereny, rzeczywiście robią wrażenie. Mi podchodzą 1,2,3, właśnie w tej kolejności. 1 jest monumentalne, 2 to świetne zbliżenie (doskonale i starannie dobrany kadr, z rowerzystą jak wisienką na torcie), na 3 mimo dobrego kadru najbardziej widać brak dobrego światła. Zabawy (pseudo?) tilt-shiftem na 4 nie kupuję.

Domyślnie

Moim skromnym zdaniem, to zdjęcie 1 i 3 powinny się znaleźć w wątku "przyklejone" i chłopaki i dziewczęta początkujące w fotografii górskiej, powinni zerknąć na wzorzec i czerpać ile się da.
    Trójka mnie powaliła. Jest to zdjęcie kompletne pod względem kadru. Żeby nie było, że dwójka jest zła. Jest świetna ale to zupełnie osobna historia.

Domyślnie

wszystkie 4 są przekozackie, na równym świetnym poziomie, jednak ze względu na przestrzen wybieram bramkę nr. 1
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Wow jaka trasa. Mój motocykl zemdlał z wrażenia. Piękne zakręty !
    Panerai vel Eliot Capone

Domyślnie

Dziękuje bardzo za ciepłe słowa. Cieszę się, że po części te zdjęcia zachęcają do odwiedzenia tego wspaniałego miejsca.

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
    ... Zabawy (pseudo?) tilt-shiftem na 4 nie kupuję.
    To JEST tilt/shift. Poprawiacze komputerowe są zbyt plastikowe. Jednak rozumiem, że taki krajobraz może się nie podobać.

Domyślnie

Fajne miejsce, kadry 3 i natępnie 1 podobją się .
    Jakieś magiczne światlo i było by naprawdę WoW
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Rozmowny Awatar mariusz_777
    Miasto
    Sosnowiec / Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Jak dla mnie to 1 z 3 bardzo fajne z przewagą na 1

Pozdrawiam
    Nikon D40

Domyślnie

Bardzo fajny secik, a jedynka wyszła super