Cała seria bardzo przyjemna - wybieram jedynkę i trójkę. Bardzo też pasuje mi kolorystyka zdjęć. Piękne miejsce.
Szukaj
Cała seria bardzo przyjemna - wybieram jedynkę i trójkę. Bardzo też pasuje mi kolorystyka zdjęć. Piękne miejsce.
D300, + 35/2 + 180/2.8 + 60/2.8 +T12-24
Szczerze polecam to miejsce. Byłam kilka lat z rzędu i jest tam naprawdę co oglądać. Polecam nie tylko samą trasę, ale i okoliczne rejony.
Gdybym tylko miała możliwość chętnie jeszcze kilka razy bym tam pojechała, bo jest dużo do podziwiania.
D750, D300s, D80, N 18-200 VR, T 12-24/4, T 17-50/2,8, N 35/1,8, N 50/1,8D, T 90/2,8, N 70-300VR, N 24 - 70/2,8, DRF-14, SB-800 i masa starych manuali M42.
Świetne tereny, rzeczywiście robią wrażenie. Mi podchodzą 1,2,3, właśnie w tej kolejności. 1 jest monumentalne, 2 to świetne zbliżenie (doskonale i starannie dobrany kadr, z rowerzystą jak wisienką na torcie), na 3 mimo dobrego kadru najbardziej widać brak dobrego światła. Zabawy (pseudo?) tilt-shiftem na 4 nie kupuję.
Moim skromnym zdaniem, to zdjęcie 1 i 3 powinny się znaleźć w wątku "przyklejone" i chłopaki i dziewczęta początkujące w fotografii górskiej, powinni zerknąć na wzorzec i czerpać ile się da.
Trójka mnie powaliła. Jest to zdjęcie kompletne pod względem kadru. Żeby nie było, że dwójka jest zła. Jest świetna ale to zupełnie osobna historia.
wszystkie 4 są przekozackie, na równym świetnym poziomie, jednak ze względu na przestrzen wybieram bramkę nr. 1![]()
Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.
Wow jaka trasa. Mój motocykl zemdlał z wrażenia. Piękne zakręty !
Panerai vel Eliot Capone
Jak dla mnie to 1 z 3 bardzo fajne z przewagą na 1
Pozdrawiam
Nikon D40
Bardzo fajny secik, a jedynka wyszła super![]()
Skontaktuj się z nami