Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Pierwsze reportazowe w zyciu :)

http://www.imagewoof.com/view_image/...058/dobroc.jpg

Powiedzcie jak wam sie podoba - to moje pierwsze w tym stylu w zyciu.

Szymek

Domyślnie

Nie znam się na reportażach ale moim zdaniem zdjęcie praktycznie niczego nie pokazuje,strzelone przypadkowo jakby z ukrycia.
    Samsung NX300,NX20, 18-55 OIS i 30mm f:2 50-200 OIS III

Domyślnie

a mi sie podoba , duzo sie na nim dzieje , pan gra pies skacze kobieta wsypuje pieniadze druga daje kase, ale obserwuje ja pies drugi uwaznie i dotego kobieta ktora spoglada w obiektyw dodajac do tej sceny jeszcze obecnosc fotografujacego fajnie nie umiem tego nazwac jakos fachowo ale podoba mi sie wlasnie to ze duzo tu sie dzieje
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

Mi się też podoba. Fajnie uchwycony moment, fajna historia i fajnie wygląda w kolorach
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Dzieki bardzo za wsparcie.
    Zastanawiam sie co jeszcze mozna bylo by lepiej zrobic ku przyszlosi, zeby lepiej wygladalo.

Ciesze sie ze sie niektorym podoba. Chodzilo mi o to zeby pokazac ze ludzie tez troszcza sie o innych. Zrobilem kilkanascie ujec i to najbardziej mi sie podoba - mialo sie duzo dziac.

Szymek

Domyślnie

co zrobic lepiej hmmm Henri Cartier-Bresson to wyjasnil poszukaj zdjeci tego pana
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

mi si enei podoba ... wedlug mnie reportaz powinien sie skladac z kilku zdjec ktore opowiadaja jakas historie wedlug mnei to zdjecie nie przedstawia niczego szczegolnego ...

Domyślnie

Ja uwazam, ze reportazowe zdjecie to takie, ktore opowiada jakas historie. Niekoniecznie musi byc to seria zdjec - tak mysle. Prawda jest, ze robiac to zdjecie wykonalem kilka kolejnych fotek, na forum prezentujac jedna, wybrana, ktora mi sie podoba.
    Chodzilo mi o pokazanie, ze czasami nawet na ulicy daje sie odkryc objawy ludzkiej dobroci.
    Mam nadzieje, ze w minimalnym stopniu jest to uwidocznione na tej fotce.

Dzieki bardzo za wszystkie komentarze i jesli to mozliwe, czekam na wiecej.

Szymek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szymek Zobacz posta
    Ja uwazam, ze reportazowe zdjecie to takie, ktore opowiada jakas historie. Niekoniecznie musi byc to seria zdjec - tak mysle. Prawda jest, ze robiac to zdjecie wykonalem kilka kolejnych fotek, na forum prezentujac jedna, wybrana, ktora mi sie podoba.
    Chodzilo mi o pokazanie, ze czasami nawet na ulicy daje sie odkryc objawy ludzkiej dobroci.
    Mam nadzieje, ze w minimalnym stopniu jest to uwidocznione na tej fotce.

Dzieki bardzo za wszystkie komentarze i jesli to mozliwe, czekam na wiecej.

Szymek

Sorry ale IMO to zdjęcie nie ma przekazu... Właściwie to "za dużo sie dzieje" na tym zdjęciu żeby można było cokolwiek z niego odczytac. Ja na nim widzę jakiegoś osobnika płci męskiej (w większości osłoniętego kobietą) który gra na gitarze na ulicy. Do tego kilka osób bawiących sie z psami zasłąniając przy okazji głowny motyw zdjęcia. Nic nie przekazujacy uliczny bałagan... Oczywiście IMO

Domyślnie

Zatem obejrzyjcie to zdjecie - czy bardziej sie podoba, czy tez bedzie sie podobalo tym, ktorym nie podobalo sie poprzednie i na odwrot ?

Dzieks
    Szymek

http://www.imagewoof.com/view_image/...11/dobroc2.jpg

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów