Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Paula

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    sailor
    Gość

Domyślnie

Paula ma duze szanse na nie tylko pierwsze kroki ..
    co do zdjec.. podlaczam sie do pytan Jacka przy pierwszym. drugie - kompletna porazka.. po co to ziarno? kontrast tez sie sypnal co sie dzieje z rekoma? czemu jedna ucieta? wyglada jakbys zlapal ja przpadkiem podczas przebierania sie :/

Domyślnie

to nie pytanie, tylko uwaga do Ala który pisze o braku blendy. Blenda była - bo słońce nie świeci od dołu.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Nie miałem na myśli podświetlania od dołu. Ja blendy często używam jako dyfuzora a tutaj ostrość światła aż bije w łeb...
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    Paula ma duze szanse na nie tylko pierwsze kroki ..
    co do zdjec.. podlaczam sie do pytan Jacka przy pierwszym. drugie - kompletna porazka.. po co to ziarno? kontrast tez sie sypnal co sie dzieje z rekoma? czemu jedna ucieta? wyglada jakbys zlapal ja przpadkiem podczas przebierania sie :/
    przy tej dloni poniewaz jest scisnieta i tak wiecej nie widac (od gory uchwycona), wiec ciecia dloni nie bylo, ziarno dla wyciagniecia poltonow, na ostrym sloncu bylo :

i jeszcze jedno z sesji, jakos tak przypadlo mi do gustu:

Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

no i fajnie, że Ci przypadło, bo świetne jest wg mnie...
    co prawda nie wiem co tam było w prawym dolnym rogu, ale nawet z tym cieniem nie jest źle, bo cienie tu generalnie fajnie grają... nawet te ostre cegły pasują...
    ciekawe zdjęcie

Domyślnie

To ostatnie rewelka. Minimalne breaki w świetle ale fajny ma klimat. Osobiście nie ciął bym równo z włosami...
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

ostatnie jest najlepsze. 1 strasznie nagle kończy się na dole - mam wrażenie, że brzuszek ciągnie się i ciągnie i ciągnie i nagle ucięcie.
    D300 i kilka butelek z denkiem ale bez szyjki...

Uprawnienia umieszczania postów