Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Paula

Domyślnie Paula

Paula jest z bydgoszczy, stawia pierwsze kroki w modelingu, ja natomiast chcialem sprawdzic nowe szklo "na szybko"....

Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

Moim skromnym zdaniem bardzo fane zdjęcie...
    Może trochę brakuje GO... lewa ręka zanika....

Ale i tak gratuluję...

pozdrawiam
    Lu_natyk
    Noc jes domem dla wampirów, wilkołaków i lunatyków...

Freelancer

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Phoenix Zobacz posta
    Paula jest z bydgoszczy, stawia pierwsze kroki w modelingu, ja natomiast chcialem sprawdzic nowe szklo "na szybko"
    chyba mam dziś zły dzień, ale nie rozumiem... chciałeś pokazać tutaj zrobione na szybko zdjęcie będące testem szkła? a nie mógłbyś zamiast tego pokazać jakiegoś zdjęcia, które uważasz za ciekawe? czy to jest takie stwierdzenie mające na wszelki wypadek chronić przed krytycznymi komentarzami?

więc ze swojej strony moge potwierdzić, że szkło działa, a Paula jest ładna, w ładnej pozie i ładnie wykadrowana, ale oświetlona źle,

no i fajny widok oczywiście

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jakubs Zobacz posta
    chyba mam dziś zły dzień, ale nie rozumiem... chciałeś pokazać tutaj zrobione na szybko zdjęcie będące testem szkła? a nie mógłbyś zamiast tego pokazać jakiegoś zdjęcia, które uważasz za ciekawe? czy to jest takie stwierdzenie mające na wszelki wypadek chronić przed krytycznymi komentarzami?

więc ze swojej strony moge potwierdzić, że szkło działa, a Paula jest ładna, w ładnej pozie i ładnie wykadrowana, ale oświetlona źle,

no i fajny widok oczywiście
    zgadles asekuracja to byla z mojej strony , a poniewaz sesja nie byla wczesniej zaplanowana i przygotowana to kolejna prawda (jeszcze barkuje mi tylko jednej prawdy i beda trzy prawdy )
    pokazalem te fote, gdyz jest w/g mnie ciekawa taka letnia juz i ciepla
    kolejna juz zupelnie w innym stylu i calkiem inaczej poswiecona:

Pozdrówka Jacek ....

Domyślnie

To ja powiem: trzecia prawda jest taka że brak Ci blendy
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

a skąd na zdj 1 ma modelka światło na szyi - i to światło od dołu?
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

sailor
    Gość

Domyślnie

Paula ma duze szanse na nie tylko pierwsze kroki ..
    co do zdjec.. podlaczam sie do pytan Jacka przy pierwszym. drugie - kompletna porazka.. po co to ziarno? kontrast tez sie sypnal co sie dzieje z rekoma? czemu jedna ucieta? wyglada jakbys zlapal ja przpadkiem podczas przebierania sie :/

Domyślnie

to nie pytanie, tylko uwaga do Ala który pisze o braku blendy. Blenda była - bo słońce nie świeci od dołu.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Nie miałem na myśli podświetlania od dołu. Ja blendy często używam jako dyfuzora a tutaj ostrość światła aż bije w łeb...
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    Paula ma duze szanse na nie tylko pierwsze kroki ..
    co do zdjec.. podlaczam sie do pytan Jacka przy pierwszym. drugie - kompletna porazka.. po co to ziarno? kontrast tez sie sypnal co sie dzieje z rekoma? czemu jedna ucieta? wyglada jakbys zlapal ja przpadkiem podczas przebierania sie :/
    przy tej dloni poniewaz jest scisnieta i tak wiecej nie widac (od gory uchwycona), wiec ciecia dloni nie bylo, ziarno dla wyciagniecia poltonow, na ostrym sloncu bylo :

i jeszcze jedno z sesji, jakos tak przypadlo mi do gustu:

Pozdrówka Jacek ....

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów