Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 46 z 46

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    Samsungi, nie samsungi, ale mocno wyselekcjonowane, jeśli nawet, więc to i tak ze dwie półki wyżej, niż jakieś gawno.
    Ha ha ha ha ha ha ha (...)

Nie ma czegoś takiego jak wyselekcjonowane, są dwa stany "działa" i "nie działa".

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez erro Zobacz posta
    ...
    Nie ma czegoś takiego jak wyselekcjonowane, są dwa stany "działa" i "nie działa".
    I tu akurat jesteś w wielkim błędzie, jako że każdy podzespół można poddać selekcji i to niekoniecznie tylko wizualnej.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Potwierdzam jako, ze widzialem jak sie testuje pamieci i dyski dla della (nie wiem jak to wyglada w PL), tam przechodzily testy a selekcja byla rygorystyczna, sadze, ze z Applem jest podobnie, druga strona jednak jest taka, ze te same pamieci mozna kupic za 4 razy mniej niz u apple a jak nie dzialaja to mozna reklamowac

Domyślnie

https://www.youtube.com/watch?v=oovJqWg4-DI&t=384

Proszę pierwszy z brzegu przykład - działa/nie działa #1 pod obciążeniem, 2# pod dłuższym obciążeniem 3# czy "superszybkie" działają na swoich nominalnych ustawieniach
    Taka selekcja.

Domyślnie

No a jak mozna jejeszcze testowac? Macajac??

Domyślnie

Hehe, ja to napisałem w pierwszym poście - działa/niedziała. Tylko i wyłącznie do tego się sprowadza. To jest normalny proces i nie ma żadnej dodatkowej selekcji.

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów