Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Agatka

La
    Gość

Domyślnie

Cóż, wydaje mi się, że jest tam użyta jakaś konwencja wykonania fotek. Obejrzałem reszte prac i to co mnie uderzyło to fakt, że fotki Wolanda i tak chyba najfajniejsze.
    Mógłbyś sprostować jeśli się mylę, ale czy macie jakieś ograniczenia? Jakiś schemat fotografowania? Jeszcze raz - fotki same z siebie się nie bronią, zyskują dopiero po porównaniu do konkurencji, ale… niesmak jakiś pozostaje.

Domyślnie

Ładna dziewczyna, znajdź jej fotografa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    O kurde;
    to ja mam jakieś inne poczucie estetyki.
    Generalnie nie trafiały do mnie prace Wolanda, ale kilka mi się spodobało, między innymi dzięki oryginalności.
    Nie obraź się Sebastianie (wiem, że się nie obrazisz
    ale te fotki z projektu są imho bardzo nijakie; chyba chciałbyś robić bardziej odkrywczą fotografię?

I nie dorabiajcie ideologii, że fotki zyskują przy porównaniu z gorszymi (?)
    gdyby je wrzucić między 15 przeciętnych fejsbukowych/maxmodelowych - raczej by się nie ostały.
    "Z pasją fotografuj życie, ale nie zapomnij i żyć z pasją" Z. Kamm

Domyślnie

Poza uroczą modelką... nic ciekawego...
    Nikon

Domyślnie

Wszystkim zgromadzonym uprzejmie przypominam, że istotą wątku są zamieszczone w nim zdjęcia, a nie fakt udziału Wolanda w przedsięwzięciu Axe. Proszę o trzymanie się tematu. Z góry dziękuję.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FHR Zobacz posta
    Wszystkim zgromadzonym uprzejmie przypominam, że istotą wątku są zamieszczone w nim zdjęcia, a nie fakt udziału Wolanda w przedsięwzięciu Axe. Proszę o trzymanie się tematu. Z góry dziękuję.
    sorki, dodałem w tytule "dla Axe" tylko dlatego aby dać ludziskom do zrozumienia że to tylko na zlecenie foty, ale wyszło jak zawsze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lassar Zobacz posta
    Cóż, wydaje mi się, że jest tam użyta jakaś konwencja wykonania fotek. Obejrzałem reszte prac i to co mnie uderzyło to fakt, że fotki Wolanda i tak chyba najfajniejsze.
    Mógłbyś sprostować jeśli się mylę, ale czy macie jakieś ograniczenia? Jakiś schemat fotografowania? Jeszcze raz - fotki same z siebie się nie bronią, zyskują dopiero po porównaniu do konkurencji, ale… niesmak jakiś pozostaje.
    widzisz w przypływie "opinii" nie zauważyłem Twego postu, ograniczeń nie mamy ale np przy moich pierwszych fotach stwierdzili że moje modelki są za seksowne i mam zacząć od nowa więc już nie siliłem się na "artyzm" i pstrykam uśmiechnięte polskie wesołe dziewczęta na tle czegoś tam dodałem Agatke dla przykładu bo już dawno nie miałem z tak naturalnym uśmiechem modelki, oczywiście nie zamierzam bronić tych fot że są jakieś super bo normalnie to nie moja baja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FHR Zobacz posta
    jak widac Woland zawsze moze liczyc na TWA polecialo kilka merytorycznych komentarzy chyba tylko dlatego ze stweirdzaly fakty. Gdybyscie w kazdym watku tak trzymali sie tematu i kasowali offtop to forum przestalo by istniec.
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów