Będzie duuuuuża. Do późnego wieczora ma być ocena "techniczno-jakościowa" dużych plików czy się nadają.
Szukaj
Będzie duuuuuża. Do późnego wieczora ma być ocena "techniczno-jakościowa" dużych plików czy się nadają.
Na końcu wszystko będzie dobrze... a jak nie jest dobrze, to znaczy, że to nie koniec!
Proszę przeczytaj Regulamin.
Polityka Prywatności forum
Informacje dot. reklamy na forum
NO. Jest wypas! zamawiam 2 egzemplarze w ciemno![]()
Z5; Voigt15; N35/1.8S; Vil85/1.8; SB700; Statywy; torby; plecaki itd.itp
Oj, będzie ciężki wybórZdjęcia super.
Byleby tylko cały kalendarz nie był krajobrazowy...![]()
ja już wysłałem swoje. Ale szanse moje są nikłe w porównaniu do tego co już jest zamieszczone. Niesamowite zdjęcia. Kalendarz zapowiada się naprawdę ładny.
No właśnie, nie tylko sam krajobraz....
Z telefonu...
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Janku, nie wiem czy to Twoje, czy nie. Po prostu rzuciło mi się to w oczy, dlatego napisałem. Samo zdjęcie jest świetne, jak zresztą wszystkie tutaj.
Przed chwilą też posłałem swoją propozycję, mam nadzieję, że nie za późno. Ale skoro termin do 6 listopada, to mam nadzieję, że włącznie z 6-tym
Również pozdrawiam![]()
Tak, pozostały ostatnie godziny.
Moje systemy: Nikon F i Z, Hasselblad, Leica, Pentax, Rolleiflex, FKD Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze i około 30 szkiełek.
Swoją drogą - coś słaba frekwencja. 30 zdjęć. W sumie każdy pewnie wysłał więcej niż jedno. Jeśli każdy wysłał 2, to mamy 15 autorów - a niektórzy pewnie 3. Z racji tego, że jeden autor może mieć jedno zdjęcie w kalendarzu to na ten moment prawie każdy się łapie![]()
Skontaktuj się z nami