Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Poza drogą

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Poza drogą

Poza drogą

Ostatnio edytowane przez PiterM ; 25-10-2013 o 00:10

Domyślnie

Ta ucieczka kolorów w żółć była zaplanowana? Jakoś dziwnie to wygląda. Przód samochodu poniżej grila, to taka raczej wielka ciemna plama i chyba jednak za dużo tej ziemi na dole. Gdyby to było foto do strony w gazecie offroadowej i na błocie miałby być jakiś tekst/artykuł, to OK, ale w tym przypadku nie gada to do mnie-sorry
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Kolorystyka zaplanowana w pełni, już lekko się chyliło słońce i tak poszło. Przodu nie ma i niestety nic z tym nie zrobię... niestety, nie zabrałem blendy, co było dużym błędem. Ale na błędach się człowiek uczy. Natomiast kadr i podjazd miał właśnie taki być - duży podjazd i autko ma górze.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Wrzucasz foty z puchy czy jak? Przeciez przod mozna wyciagnac nawet z tego JPGa, nie mowiac juz o NEFie

Kolorystyka na nie, przod auta ciemny jak pupa u mudzina, kadrowo tez jakos siakos... ale podjechalbym te 50-70cm do przodu autem. I poza droga to masz tylko tylne kolo

Domyślnie

No niestety to nie byl tym razem Nikon tylko kompakt Fuji, tylko to mialem pod reka, wiec za wiele die niestety nid powyciaga. A wlasnie o kadr bardziej mi chodzi (s
    w sensie tzw. konstruktywnej krytyki), gdyz kilka fotografujacych osob bardzo sie pozytywnie wlasnie o kadrze i liniach wypowiadalo, wiec wrzucilem na bardziej krytycznie nastawiony grunt celem oceny kadru, no i mam

A to jest wał i da sie wjechac na niego tylko wlasnie ta "droga" co widac...
    Ostatnio edytowane przez PiterM ; 25-10-2013 o 08:44

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

To ja kasuje

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Jeszcze bym wyciagnal... ale jest lepiej, co nie znaczy, ze jest dobrze

Uprawnienia umieszczania postów