Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Dwa obiektywy i dwie lampy

Witajcie!

Trzy wybrane pstryki z wielu, które popełniłem dziś z nudów. To są zdjęcia praktycznie prosto z puszki (f/13, 10 sekund ekspozycji) - lekka zabawa suwaczkami tylko wystąpiła Pewnie oberwie mi się za cienie, ale przy takim świeceniu raczej trudno ich uniknąć.

1.

2.

3.

Pozdrawiam,
    SerU
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Podoba mi się :d

Czym tam w tle machałeś? Jakąś lampką, telefonem? Szczególnie ten niebieski fajnie wygląda
    Nikon D5100 |Nikon D7100 | N18-105| N35 |Nikkor 70-200 f/2.8 Grey | N55-300|Sigma 17-50 | N SB-700 |YN-560 II| revuenon 135mm f/2.8 | Velbon DF60 | RF603II

Domyślnie

Dzięki
    Niebieskie tło to istotnie telefon, czerwone to, jak łatwo się pewnie domyślić, ledowe światło od roweru. "Ambient light" to nieco przekonstruowany stroboskop i kilka innych mniejszych dodatków

Domyślnie

Rewelacja, oprócz tego że same obiekty(wy) bardzo ładnie ukazane, to dodatkowo element nowatorski w postaci tła. Ciekawe, kiedy stanie się standardem na znanym portalu aukcyjnym?
    D7000 D40 | S 10-20/4.0-5.6 | N 18-105VR | N 35/1.8 | N AF 80-400VR | SB-400 SB-600 | Moje the best fotki.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Musisz pocwiczyc ze swiatlem bo pomysl byl niezly ale wykonanie slabe. Co mi przeszkadza? Jezeli juz podswietlasz jakies detale to rob je w calosci do tego przeszkadzaja mi te cienie na dole (za duzo ich dla mnie). Swietlny dodatek w tle nawet ok. I foty leca w lewo

Domyślnie

Dzięki wszystkim za odzew
    Shao - masz rację - cienie denerwujące. Dlatego znalazłem coś specjalnie dla Ciebie - niemal bezcieniowe i w miarę równo oświetlone

4.

Pozdrawiam,
    SerU

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Teraz lepiej ale dalej to ustawienie sprzetu w kadrze skutecznie przechyla moja glowe w lewo aby wyprostowac fote

PS. Troche za niebiesko

Uprawnienia umieszczania postów