Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Drzewo i mleczna 2

Wrzucam jako osobny watek, bo przeszlo by bokiem, cale drzewo dla tych ktorym sie nie spodobal ostatni kadr.
    Caly czas sie ucze obrobki takich zdjec, latwo nie jest, ale to nie sa moje ostatnie zdjecia tego typu, bedzie okazja poprawic

Domyślnie

Teraz dla mnie jest git
    Moich słów z poprzedniego wątku nie bierz na poważnie bo zielony jestem w nocnych zdjęciach i jeżeli taka byłą Twoja wizja to okej - jedynie mogłęm mieć rację co do tych kręgów :P
    Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertSoul Zobacz posta
    Teraz dla mnie jest git
    Moich słów z poprzedniego wątku nie bierz na poważnie bo zielony jestem w nocnych zdjęciach i jeżeli taka byłą Twoja wizja to okej
    Biore na powaznie, bo ja tez nie jestem orlem w tej dziedzinie...dopiero nowa pucha pozwala na takie zdjecia.
    Na wirowke czasu nie mam a lekko poruszone gwiazdy nigdy mi sie nie podobaly, wiec wole takie, wysokie ISO i do dziela

Domyślnie

w koncu mozesz zaszalec z czuloscia
    poprzednia odslona mi bardziej sie podobala, moze ni jest idealna, ale na pewno nie da sie przejsc bokiem obojetnie
    pozdrawiam
    ortografia to dla mnie czarna magia, przepraszam i dziekuje za wyrozumialosc

d800 d3100 n14-24 n24PC-E n24-85 n80-400vrII n50 n85 sb900 tplinkMR3040 eizo

Domyślnie

Świetna! Zdecydowanie lepsza, moim zdaniem, niż 1 Choć obie są na mega wysokim poziomie

Domyślnie

No trzeba przyznać że puszka musi być dobra do mlecznej, jasne szkło - wysokie iso + dobry retusz to sposób na dobre zdjęcia jednak najlepszą porą roku na focenie nocą to lipiec/sierpień a tą dziedzinę fotografii uważam za najbardziej rozbudowaną i trudną . Ciekawe efekty wychodzą w połączeniu z light paintingiem ..

Uprawnienia umieszczania postów