Close

Strona 7 z 12 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 116

Domyślnie

rowniez witam nowego usera

Domyślnie

Czacha, przeginasz... U nas jest na prawde spokojnie, ale nie do tego stopnia

Domyślnie

ja nigdy nie mialem problemow z przesiadkami
    Ja tez, ale pomysl co byloby gdybym jutro wrzucil sample z mojego 20D

Domyślnie

dodam tylko ze najbardziej dynamiczny watek sie rozwinal

Anonymous
    Gość

Domyślnie

Eeee ale jak to ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin
    ale pomysl co byloby gdybym jutro wrzucil sample z mojego 20D
    Cały mój światopogląd w tym momencie zawalił się w gruzy

Domyślnie

adminie, cale szczescie nie zachorowalem na 20d.. a balem sie tego na samym poczatku.. ze cos mnie moze trafic jednak po przeanalizowaniu nie zyskal bym nic, na czym mi zalezy .. dalej czekam na cos, nie koniecznie canonowskiego, z cropem 1.3x

Domyślnie

Tak czytam sobie dyskusje na ten temat i wlasciwie to nie za bardzo rozumiem o co chodzi. Hybrydy sa dedykowane zazwyczaj do ludzi ktory potrzebuja miec ladne zdjecia nie zaglebiajac sie w ich obrabianie a czesto nawet w technike fotografowania. Natomiast DLSRy odwrotnie wiec taka dyskusja jest dla mnie troche bez sensu. Oczywiscie witam nowego forumowicza. I przyznam sie ze sam czasem fotografuje Canonem AE1 i strasznie lubie ten aparat (teraz uzywa go moja druga polowa ale czasem jej zabieram )
    Pozdrawiam Karol

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha
    dalej czekam na cos, nie koniecznie canonowskiego, z cropem 1.3x
    Przypuszczam, że jeszcze z rok (góra dwa lata) i pojęcie crop w DSLRach odejdzie w zapomnienie.
    Koszty produkcji matryc cały czas spadają...

Chociaż jest i druga teoria, która mówi, że skoro producenci zaczęli linię obiektywów dla mniejszych klatek to prędzej skończą produkować aparaty kliszowe niż zlikwidują swoje nowe "dziecko"
    Czas pokaże....

Domyślnie

Spokojnie, pozostaje przy Nikonie i to z roznych wzgledow. Czacha, mam nadzieje ze przy 10D i dobrze. Latwiej rozmawia sie ze swiadomym uzytkownikiem innego systemu niz oszolomionym bez wiedzy amatorem marki zamiast fotografii.

Gamling, jest dokladnie jak mowisz. Spor dotyczyl materii malo uchwytnej jaka jest postrzeganie oka ludzkiego, okolo 100 linii rozdzialki

Strona 7 z 12 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów