Close

Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 116

Domyślnie

No i co narobiliscie? zaplulem monitor..
    c2h5oh
    |Bessa Voigtländer|Zenit 11|Kiev 4m|D70|T28-75|SB800|055PROB
    http://www.lisiewski.info | http://modna.pl | http://giery.eu

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Icemaster: wytlumacz fanatykowi religijnemu ze jego wiara jest bee Nie da sie...

Domyślnie ... dorzuce cos od siebie...

ave
    skomentuje to tak...
    mam ciotke= lat: 52 wyksztalcenie: srednie, zawod wykonywany: asystentka dyrektora w powazne firmie zainteresowania: brak...
    moje zdjecia [a zaznaczam ze robilem f90x + szklo poprzedniej generacji o jasnosci 2.8] kwituje ona tak... [tu bedzie cytata]:
    "... he no ladne tyle ze moje z "premiera" sa takie bardziej kolorowe no i wszystko na nich ostre... i z bliska i z daleka..."
    nic dodac nic ujac
    goraco pozdrawiam pokroj umojej ciotki
    wasz wujek win iks pe
    aha bylbym zapomnial: ciasto dobre piecze - jednak ma jekies zalety
    Nikon D100; Nikon D70s [w drodze ]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez icemaster
    "ice, przejzyj chlopie na spokojnie zdjecia porownawcze takiego olka c8080, d70 oraz 300d.. moze w koncu dostrzezesz ze zdjecia z olympusa sa ostrzejsze niz z tych dwoch lustrzanek"
    no bo to prawda jest, a ludzie kupuja jakies tam lustrzanki - nawet na LCD nie mozna kadrowac - i pozniej udawadniaja innym ze dSLR jest najlepszy

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tzk
    "ice, przejzyj chlopie na spokojnie zdjecia porownawcze takiego olka c8080, d70 oraz 300d.. moze w koncu dostrzezesz ze zdjecia z olympusa sa ostrzejsze niz z tych dwoch lustrzanek"
    no bo to prawda jest, a ludzie kupuja jakies tam lustrzanki - nawet na LCD nie mozna kadrowac - i pozniej udawadniaja innym ze dSLR jest najlepszy
    No i filmikow nie kręcą.... kompakty i slry sa przeznaczone dla innego uzytkownika

Domyślnie

love you guys
    No i ddMON będzie miał nową pożywkę

Domyślnie

zartowalem oczywiscie

Anonymous
    Gość

Domyślnie

ice.. poleciales naskarzyc ?

panowie, gwoli wyjasnienia - mam w glebokim powazaniu jaka "metke" ma moj aparat.. bo i tak jest zaklejona. przeszedlem w zyciu przez kilka systemow, i wiem ze ten nie jest ostatnim.. bo ostatnio choruje na hasselka :P

rozmowa dotyczy d70 oraz 300d - a te bez dodatkowej obrobki nie sa ostrzejsze od C8080.. i chocbym jak bardzo bysmy chcieli - olek dalej bedzie ostrzejszy..

pomijam fakt, iz ma znaczenie jakie szklo uzywamy (domyslnie w D70 oraz 300D sa amatorskie szkla kitowe), oraz jak ustawimy w aparacie wyostrzanie (300d ma deafultowo na +1 np.) .. po prostu fotka prosto z dslr'a bedzie mniej ostra od fotki z dobrej hybrydy..

dopiero pozniejsza obrobka da nam lepsza ostrosc oraz duuuuuzo wiecej szczegolow..

mowicie ze jestem zaslepiony, ale spojzcie na siebie.. :P

Domyślnie

No tak ale Co za różnica ? Czy ostrość "straight form camera" jest aż tak istotną cechą, różnicującą dSLR od Compacta ?
    Jest 1001 innych powodów o wiele ważniejszych niż ten` dyskutowany.

Więc what the Fuck ?

Strona 3 z 12 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów