Close

Strona 11 z 12 PierwszyPierwszy ... 9101112 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 116

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin
    Ja mam srebrny telewizor i nie placze
    a ja nie mam wcale telewizora
    pozdrawiam Sebastian

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha
    praca w sklepie foto nauczyla mnie jednego - rozmawiac z klientem na temat sprzetu ktory bedzie odpowiadal jego wymogom oraz zasobom portwela.. i to tez czynie na forum...
    I tutaj się z Toba najbardziej zgodze
    pozdrawiam Sebastian

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tr0n
    a ja nie mam wcale telewizora
    A kto od tylca Nikonowi codzień zagląda. Zdjęcia seryjne i lepszy film niż w TV.
    POzdro!
    D70|N AF-S18-70DX|N AF50/1,8D|SB-800|ML-L3|CF 1GB|Sherpa 600n|TLZ 2|MC MTO-11C A
    ŻONA to luksus - APARAT to konieczność!!!

assitch
    Gość

Domyślnie

jak czytam posty icemastera na tym czy na innym forum, ktorego nazwy nie wspomne to mi sie odechciewa... (a ze musze czytac, bo zawsze ice musi dodac swoje calkowicie nie merytoryczne pozbawione argumentow 3 grosze).
    taka jest prawda, chocby w tym topiku jak zawsze jedno zdanie (2 to juz wypracowanie) i to jeszcze o dupie marynie.

Domyślnie

Assitch, witaj na forum

Jesli pozwolisz to poprosze Cie o wiekszy umiar w ocenie personalnej. Staramy sie tu utrzymac poziom ktoremu czasem daleko w innych tego typu miejscach w sieci. Kazdy ma prawo do takiego a nie innego sposobu prezentacji swoich opinii. Dokad nie staja one w sprzecznosci z dobrym smakiem, starajmy sie zachowac zimna krew. Icemaster ma taki a nie inny styl i to wylacznie Jego sprawa. Nie ma sensu generowac watkow lub rozwijac ich poza merytorycznie, szczegolnie ze Twoj post tez nie wniosl do tematu nic nowego Zachowaj umiar i dyskutuj z nami w podobnym tonie. Warto utrzymac to forum jako jedno z niewielu w swoistym stylu i klimacie. ja napewno bede tego pilnowal...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    otwock k/warszawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin
    Warto utrzymac to forum jako jedno z niewielu w swoistym stylu i klimacie. ja napewno bede tego pilnowal...
    rencyma i nogyma !!!
    N.I.K.O.N.: Networked Intelligent Killing and Observation Neohuman
    |D70| |Nikkor 50mm| |Nikkor 35-80mm| |Sigma 28-300mm| |SanDisk 512MB|

Domyślnie

zupelnie zgadzam sie z adminem......
    prawda jest taka ze mam swoje zdanie na wiele tematow i je wyglaszam, ale nigdy nikogo nie obrazam ani nie wypowiadam sie na jego temat... a wielu to robi na moj......rozmawiajmy o fotografii a nie o sobie na wzajem

Anonymous
    Gość

Domyślnie

Amen.
    Może ktoś zamknie ten wątek ..

z upoważnionych

cerber
    Gość

Domyślnie

Witam
    Co wy z tym Cyberfoto?????Chetnie przegladam fora dyskusyjne o fotografi i co jakis czas spotykam sie na nich z postanowieniami albo wzorowania sie na forum Cyberfoto albo tekstami w stylu "Wylecz sie z tego cyberfoto..." Czyzby kompleks? A co do Icemastera to facet jest tak zwanym onanizatorem sprzetowym i chyba wlasnie na cyberfoto ktos mu zaproponowal pojedynek nie na parametry tylko na zdjecia i facet wymiekl i o czyms to swiadczy.Szceze mowiac fora dyskusyjne na ktorych admin opowiada jak on to trzyma klase albo co on niechce zrobic za forum to jest poprostu dziwne.Robcie fotki, prezentujcie i rozmawiajcie o nich i tyle!
    Do: Czacha gratuluje stales sie personą w swiecie fotografii cyfrowejZaczynaja cie cytowacIcemaster zaczni robic fotki

Pozdrawiam
    Mariusz "Cerber" Jakubowski

Domyślnie

I po co to rozstrząsasz?? Tak strasznie chcesz popsuć atmosfere tego forum? Eh...

Strona 11 z 12 PierwszyPierwszy ... 9101112 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów