Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Business Garden

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Dzięki za opinie Muszę chyba wreszcie zainwestować w porządny monitor... Przez pewien czas obrabiałem posiłkując się histogramem i tamte zdjęcia faktycznie były bardziej kontrastowe, ale zaczęło mnie to męczyć i teraz obrabiam na wyczucie.

Teren jest otwarty, widywaliśmy ochroniarzy ale nie wykazywali żadnego zainteresowania
    | FB | BLOG |

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Kadrowo jest przyjemnie chociaz mozna by podocinac albo dorzucic wiecej przestrzeni w paru miejscach, niektore prostowania troche za mocne, czasami brakuje mi troche swiatla na dole. Wole czystsze kadry czyli te bez lamp i krzakow zaslaniajacych budynki. Ogolnie caly set na + ale zawsze jest miejsce na poprawe

Domyślnie

Hehe dzięki Właśnie to mnie napędza do działania - zawsze można coś jeszcze poprawić, nie ma zdjęć idealnych
    Mógłbyś podpowiedzieć coś bliżej nt. prostowania? W ostatnim secie niewiele prostowałem, w poprzednich nie pamiętam bo było to prawie rok temu
    | FB | BLOG |

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ~lxs Zobacz posta
    Mógłbyś podpowiedzieć coś bliżej nt. prostowania?
    W sumie to mi sie przewidzialo bo teraz zrobilem swoj mikrotest i jest ok

Domyślnie

Dobry zestaw, najbardziej podobają mi się 5, 7 i 8 - z ciekawymi pierwszymi planami poprzedzającymi budynek.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów