Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Business Garden

Domyślnie Business Garden

Takie jedno, które chyba nadaje się do pokazania.

| FB | BLOG |

Domyślnie

Bardzo ładnie i sterylnie pokazane. Bardzo podoba mi się kadr i światło, jedynie deczko za mało lewej przez co trochę prawa strona przytłacza.

Domyślnie

Bardzo fajnie prezentuje się odbicie w wodzie budynku, tylko tak jak poprzednik pisał szkoda, że motyw przewodni został przytłumiony przez prawą część kadru i ta lampa po lewej stronie...

Domyślnie

Wygrzebałem jeszcze takie 3 kadry ze starego pleneru:

Później dorzucę kilka wczorajszych.
    | FB | BLOG |

Domyślnie

Podoba mi się obiekt na pierwszym planie na czwórce. Mam wrażenie, że na tych zdjęciach brakuje czerni, tak jakbyś wyciągnął sporo z cienia (np na 3) - może dorzuć więcej kontrastu?

Domyślnie

Ok, dorzucam świeżości

5

6

7

8

9

10
    Specjalnie nie ruszałem balansu bieli, tutaj mi akurat zimno-ciepło pasowało

| FB | BLOG |

Domyślnie

Mam identyczny kadr jak na 8. W zasadzie, to mam wiele identycznych kadrów Nie mam podobnych do 9 i 10, i dlatego uważam je za bardzo ciekawe

Domyślnie

Najbardziej podoba mi się numer 7. Ogólnie całość na plus. Świetne miejsce.
    W życiu piękne są tylko chwile
    Blog

Domyślnie

Świetne kadry, ale moim zdaniem powinieneś spróbować odważniejszej obróbki. Na pierwszy rzut oka tak jakby trochę brakowało kontrastu.
    aparat i dużo światła | Mój Blogasek | Portfolio

Domyślnie

Fajne kadry. Najbardziej podchodzi mi 7. Uwagi dotyczące kontrastu wydają się słuszne.
    Ps. Tam na teren, to bez problemu można wejść, czy trzeba się do Ochraniaczy udać i poinformować?
    Fuji

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów