Dzięki artman
Dzięki RobertMiernik
![]()
Szukaj
Dzięki artman
Dzięki RobertMiernik
![]()
Bardzo mi się podobają te zdjęcia, ale czemu widzę je w trzecim temacie?Nie zgadzam się z zarzutami względem kadrów, mi pasuje jak jest.
http://rmn1.pl Sony i telefon.
Uwielbiam fora internetowe, im mniej do pokazania tym więcej do powiedzeniaNiezłe zdjęcia.
2-już wcześniej wpadła mi w okoBardzo mi się podoba i kadrowanie i głębia i kolory i dziewczyna.
Fuji
Nr1 w moim guscie. Gratki kadru
Sent from my iPad using Tapatalk - now Free
Zeby cos z tego bylo trzeba ja: pokochac, wydac na nia majatek, zdradzic, odepchnac i poczekac, az sama powroci... Tak wiec jestem soba, bo wszyscy inni sa juz zajeci
Jedynka niezła. Dobry kadr, światło, tonacja, obróbka, wizaż interesujący.
Dwójka trochę niezbyt dokładnie skomponowana.
3 i 4 to inna bajka - przede wszystkim dziwnie pokazana i obrobiona twarz. Może makijaż też zrobił swoje. Kadry kompletnie mi nie podchodzą. Zestawienie ciuchów na moje chłopskie oko - nie.
a czy nr 3 i 4 to jest bjuti, faszyn czy glamur bo nie wiem. Czy może kufajka po dziadku spod koca ? Bo zestawienie ciuchów na moje amatorskie oko mocno nie teges. Stylistka przysnęła ?
mnie też bardzo podoba się pierwsze zdjęcie![]()
Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
moje obserwacje...
1. fajne, 2. daje radę natomiast 3 i 4 - dziwne miny i stylizacja na...eee, no nie wiadomo co. Zimno jej było?![]()
Skontaktuj się z nami