Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Wojownik

Oszczędny w słowach Awatar Krys86tian
    Miasto
    Paris | Będzin

Domyślnie

Czy ten Pan tańczy?
    D40 | D7000 | N18-55 | T17-50 | N50 | N70-210 | SB-700

Domyślnie

pan idzie sobie na pełnym luziku...

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Moze jakby to bylo w reportazu to by przeszlo, a tak to jestem na nie bo dla mnie nic tu nie ma, ot spuchniety ziomek w koszulce z kravki.

Domyślnie

Fakt faktem, ze to jedno ze zdjec z repo. Wieczorem wrzuce kilka w reportarz, w sumie to wazny jest tez kontekst. True.

Tymniemniej zdjęcie mi się podoba, pokazuje współczesnego wojownika (czy patrząc na niego można mieć wątpliwości?) idącego przez salę treningową (też widać), a z tym chodem chyba dość trafnie koresponduje napis na koszulce. Portret to nie tylko zdjęcie do paszportu
    Ostatnio edytowane przez Rafał_Sz ; 23-10-2013 o 06:23 Powód: łaczenie postów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PiterM Zobacz posta
    (czy patrząc na niego można mieć wątpliwości?)
    Tak kolego, można mieć. Podobne pozy i grymasy na twarzy pojawiają się u ludzi po narkotykach, więc zdjęcie nie jest jednoznaczne. Pokaż cały set, bo zapowiada się ciekawie.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PiterM Zobacz posta
    Tymniemniej zdjęcie mi się podoba, pokazuje współczesnego wojownika (czy patrząc na niego można mieć wątpliwości?) idącego przez salę treningową (też widać), a z tym chodem chyba dość trafnie koresponduje napis na koszulce. Portret to nie tylko zdjęcie do paszportu
    Jedziesz na Balkany i masz samych wojownikow Poza na zdjeciu sugeruje dwie rzeczy - w/w taniec albo kopanie kogos na glebie, nie skojarzylbym tego z chodem, chyba ze po polskim chodniku usianym psimi klockami (stad glowa w dol, aby w cos nie trafic). Czekam na reszte.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Czekam na reszte.
    Zdanie masz już chyba i tak wyrobione, ale proszę, poniżej link:

http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=237970

Domyślnie

Słabiutkie, za poprzednikami. Zasadniczo nie wiadomo o co chodzi.

Uprawnienia umieszczania postów