Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: Coolpix L820

Domyślnie

Zależy mi tylko na nowym sprzęcie, nie znam się dlatego pytam co myslicie
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Szukam nowego aparatu do 800zł.
    Nie mam żadnych konkretnych wymagań, mają być najlepsze zdjęcia z tego przedziału cenowego. Oglądałem kilka aparatów i byłbym wdzięczny za pomoc w wybraniu najlepszego z nich lub podanie innego, który będzie lepszy od podanych niżej:

Nikon Coolpix L820
    Fuji FinePix S4800
    Canon PowerShot SX500
    Panasonic DMC-LZ30
    Samsung WB110
    Olympus SP-820 UZ
    Sony DSC-H200B

Domyślnie

Jeszcze znalazłem taki SONY DSC-H300, bardzo będzie się różnił od H200 jeśli chodzi o jakość zdjęć ?

Domyślnie

pomoze ktos, mam takie samo pytanie jak lisekx

Domyślnie

Witam
    Nie jestem jakimś profesjonalistą jeżeli chodzi o fotografowania - ale coż juz tam wiem Nie rozumiem dlaczego tak pojechaliście po L820... Mam go od ponad miesiąca. Zrobiłem nim zdjęcia praktycznie we wszystkich warunkach ( słońce, noc, zmierzch, wnętrze z bardzo dobrym oświetleniem, kolacja przy świecach ) Ten aparat robi naprawdę ładne zdjęcia - nie wiem co wy od niego chcecie. Jasne - nie jest to lustrzanka za 2500 zł. Jest to kompakt za 600 zł i wart jest swojej ceny. Uważam, że Ewa nie powinna tak na gwałt go sprzedawać, tylko wczytać się w ustawienia i możliwości i porobić kilkadziesiąt zdjęć naprawdę niezłej jakości... Miałem przyjemność porobic zdjęcia Samsung NX100 i DMC-FZ 45 - jedyne wyczuwalne różnice były tylko na zdjęciach w pomieszczeniach słabo oświetlonych, gdzie l820wcale nie wypada najgorzej...Resztę pozostawiam własnej ocenia

Domyślnie

Z małych kompaktów to NAPRAWDĘ DOBRĄ jakość zdjęć dają modele Coolpix P300/P310/P330 - sugeruję rozejrzeć się za nimi, ewentualnie dołożyć parę złotych. Nie znam nikogo, kto po zakupie ww modeli żałowałby decyzji.
    http://allegro.pl/nikon-coolpix-p310...818868647.html
    Nikoniarz-majsterkowicz

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Włocławek/Poznań

Domyślnie

Posiadam P300 , jedyny jego minus jak dla mnie to czas przy robieniu wielokrotnej ekspozycji sztucznie na 1/30 ( a da sie utrzymać 1/10 s) i to, że by zmienic ISO trzeba wejść w menu ...
    A700, Sigma 100-300/4, MTO , troche CZJ
    Jednak (S)tara miłość nie rdzewieje

Domyślnie

Fotki z Nikona P330
    188lv26.jpg photo - matinee72 photos at pbase.com
    Ostatnio edytowane przez se8 ; 25-12-2013 o 17:14

Domyślnie

Miałem P300 i byłem z niego bardzo zadowolony.
    Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów