Szukaj
Nie wiem czemu nikt nie komentuje, bo przecież ta dwójka jest zarąbista... Jedynka też ciekawa, ale dwójka wymiata. Ma kopa (takiego odjechanego), pomysł i ciekawe wykonanie.
ja coś napiszę 1 ok 2 hmm bardzo daje po oczach centrum ale też bardzo wciąga ładnie pokazana struktura może bym dodał lekką winiete na góre i mam wrażenie że się kiwa na prawo
Dziękuję Ci bardzo. Do braku komentarzy niestety przyzwyczaiłem się. Taka specyfika Naszego forum niestety. Komentarzy udziela się znajomym, lubianym i znanym...
Z tym "kiwaniem" to raczej wrażenie. Wiem, że jasno jest w centrum kadru ale taki był mój zamysł. Światło miało bić po oczach i wciągać widza. Coś jak ostatnia podróż życia...
Bo i co tu komentować...? Zdjęcia jak zdjęcia - motyw fajny, ale popularny, wykonanie niedopracowane. Na pierwszym rzygliwa kolorystyka (może przekonwertować do cz-b?), na drugim podbicie kontrastu nie współgra z mgłą. Nie ma klimatu.
I tak można. "Rzygliwa kolorystyka" jest bardzo plastycznym zbitkiem słów.
A dlaczego na 2 nie zdecydowałeś się na BW? Czy to jest częściowo skonwertowane? Bo tak wygląda. Generalnie 2 rzeczywiście wciąga, choć technicznie wygląda na częściowo skonwertowaną do BW (chyba, że się mylę).
Dziwnym nie jest
Wstrzymywałem się z komentarzem, ale w końcu napiszę.
Skomentuję a co mi tam, też się zgadzam z autorem ale mniejsza z tym.
Dwójka ma charakter i co prawda pomysł znany, ale przy mgielnych warunkach sprawdza się znakomicie.
Brakuje mi z prawej takiego zakończenia symetrii jak na lewa strona (mam nadzieję) wolnyslimak że wiesz o co chodzi, o proporcję. Mam też wrażenie że całość leci pod górę, czy taki był Twój zamysł ?
Kolorystyka do mnie przemawia i mi się podoba, nawet B&W nic tu nie lepsze nie zmieni.
Fakt gdyby ktoś inny z "lubianych" wstawił to zdjęcie słodycz rozlała by się na forum
Jedynka stanowczo za jasna...
To nie jest konwersja do BW. Poprostu "wyciszyłem" niektóre kolory aby całość wyglądała "rzygliwie"Taki Silent Hill, bo tam za światłem drogi powrotnej juz nie ma. Nigdy osobiście nie byłem w śmierci klinicznej i nie wiem jak dokładnie wygląda ostatnia droga? Niektórzy mówią, że jest pieknie a niektórzy że nie. Ja wybrałem tą druga opcję. Czy takie tłumaczenie wystarczy?
DZIĘKUJĘ. Co do symetrii to masz w zupełności rację. Brakuje mi jej. Chciałbym lampy po prawe stronie ale cóż... Może ten most ciut pod górke leciał? Ja tego nie widzę. Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez wolnyslimak ; 21-10-2013 o 16:32
Skontaktuj się z nami