Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Jesienna orzechówka

Witam Co prawda miały być trochę inne ujęcia, ale nie zawsze wychodzi nam to co sobie zamierzyliśmy (np. przez wyczerpane baterie )

1. Jarzębinówka

2.

3. Przy obiedzie

Pozdrawiam

Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Taki "wyjadacz" i zapomniał naładować akumulatory ? Ja raz pojechałem 30 km na żołny rozłożyłem się z namiotem, siatka i po włączeniu aparatu przypomniało mi się, że akumulator został w ładowarce, od tego czasu zawsze mam zapas w plecaku
    Zdjęcie nr 1 super ! Reszta mi nie podchodzi.

Pozdrawiam.

Domyślnie

Podobno nawet najlepszym się trafia, to co dopiero mi Tym razem zapas został w domu w ładowarce a przejechałem 130km, więc ciężko się wrócić
    Wybredny jesteś co do zdjęć Pozdrawiam
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

1 kapitalne wręcz, poza ptaka, kolory tła, bliki. Pozostałe miłe dla oka kadry

Domyślnie

Jako "nie-ptasznik" - po tytule posta oczekiwałem przepisu na fajną nalewkę :] Ale nie jestem rozczarowany. Jedynka najlepsza, ale reszta nie odstaje znacząco.

Domyślnie

gdyby nie było 1-ki, która jest przepiękna, chwaliłbym pozostałe
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Jak dla mnie:
    1 genialna
    2 bardzo dobra
    3 też fajna taka "Ala koliberek" :>

Domyślnie

1-ka super ale i pozostałym "niczego nie brak" a w szczególności 3-c

Domyślnie

Nooo, bez złośliwości ale już myślałem, że orzechówki wyłącznie trzymasz do wstawiania na BW . Cały set bardzo dobry Kamilu ale coś trzeba wybrać więc 2 za piękną grę świateł na ptaku
    I zazdroszczę tego gatunku
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

Wybierałbym zgodnie z numeracją zdjęć, czyli od jedynki do trójki. Jakość pierwsza klasa. Nie miałem jeszcze przyjemności spotkać tego jegomościa.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów