Na oryginalnym aku średnio około 300 zdjęć.
Szukaj
Na oryginalnym aku średnio około 300 zdjęć.
Kosmici nieznanej narodowości ukradli lewackie Sony A7 sn: 3980117 oraz Voigtlander Nokton 40 MC sn:8030111 we Wrocławiu
Ja tam wybitnych zdolności nie mam, ale da się ludzi ogarnąć.
W sumie to nie ludź, ale ruchliwe zwierzę.
Jpeg prosto z puszki.
Ostatnio edytowane przez dareksad ; 21-02-2017 o 14:14
"Na oryginalnym aku średnio około 300 zdjęć."
słabieńko;(
No w normalnych warunkach między 300 a 400 zdjęć.
Na mrozie bardziej się liczy czas niż ilość zdjęć.
Ogólnie wszystko zależy od różnych powłączanych funkcji, apek, adapterów typu LAEA, rodzaju szkieł, używania wizjera, trybów seryjnych, wygaszania aparatu/wyłączania podczas nieużywania, rodzaju i wieku baterii, sposobu fotografowania, temperatury zewnętrznej...
Ale nie obawiajcie się, wymiana baterii co kilka godzin to nie jest trudne zadanie, myślę że każdy powinien sobie z nim poradzić
A i można w przerwach np. podłączać powerbank aby ładować baterię siedzącą w aparacie.
W nowszych soniakach chyba w ogóle można robić zdjęcia podczas ładowania...
A baterie są za to małe i lekkie dzięki czemu aparat w ręce może być mniejszy i lżejszy![]()
A7III + CV15/4.5v3 + CV21/3.5 + FE24-70/4 + FE35/1.8 + Batis 85/1.8 + STF100/2.8G + 70-300G
Wiesz...jadac na 3 tygodnie w dzungiel... dodatkowe wiadro akumulatorow to slaby pomysl... nie wspominajac o jakichs powerbankach etc... d750 obsluguje dwoma akumulatorami ladowanymi raz na tydzien... widze ze tu wiekszy zonk jest z pradem niz w fujach...cos czuje ze jeszcze trzeba bedzie temat przemyslec
Jadąc w dżungle warto mieć jakieś ładowanie np. słoneczne i powerbanka bo przecież trzeba ładować telefon czy jakiś gps...
http://rmn1.pl Sony i telefon.
albo aparat ktory nie wymaga za duzo prondu![]()
Tzn. jedziesz bez telefonu i nawigacji? Czy wszystko Ci wytrzyma 3 tygodnie;>
http://rmn1.pl Sony i telefon.
Telefon jest najmniej problematyczny. Takie wyjazdy to absolutne minimum
Skontaktuj się z nami