Hej,
możecie coś powiedzieć o tym ?
Co tu jest grane ?
Link
Gdzie jest haczyk ?
Za taką cenę to bym wziął.
Szukaj
"(Statek z brytyjskiego magazynu)" - i wszystko jasne!![]()
Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?
NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)
Haczyków jest kilka.
Po pierwsze, A7 i pochodne są obecnie słabo dostępne po problemach z japońskimi fabrykami Sony. To samo dotyczy też A6300, jak rozumiem wpływa to także jakoś na dostępność optyki, chociaż ona jest produkowana gdzie indziej.
Po drugie, nie ma cudów - nie zapomnij zgłosić zakupu do Urzędu Celnego, bo ten sklep tego na pewno nie zrobi. To jest, o ile cokolwiek do Ciebie wyślą, bo działający w podobny sposób ValueBasket już się zwinął (razem z pieniędzmi klientów).
Może to jakiś klon ValueBasket.
Jak na szarą strefę ja tu nie widzę żadnej sensacji.
Jeszcze tydzień temu można było kupić nowe A7 z polskiej dystrybucji za 400zł więcej z normalną 2letnia gwarancją producenta.
Widocznie wieść o podwyżce powoli wymiata wszystko w starych cenach![]()
Ostatnio edytowane przez nordwind ; 12-08-2016 o 15:54
Jeśli B&H czy Amazon każe czekać od kilku tygodni do 2 miesięcy na niektóre modele, to trudno powiedzieć, ze można je kupić bez problemu.
A ten samyang dobry? [bo nie pamiętam czy to ten im słabiej wyszedł czy 24/1.4]
Ja kupiłem A7 z rok po wyjściu modelu za 3700 ze sklepu(problemy wliczone w cenę ale i tak uważam że było warto:P)
Swoją drogą valuebasket wykiwał ludzi i im nie przysłał w końcu towaru? Bo działali z rok-dwa całkiem prężnie... Swoją drogą dziwne że tyle pociągnęli u nasi ciekawe czy te ebayowe sklepy są mniej zawodne...
A7III + CV15/4.5v3 + CV21/3.5 + FE24-70/4 + FE35/1.8 + Batis 85/1.8 + STF100/2.8G + 70-300G
Skontaktuj się z nami