Cwaniaczek...
Dobrze wiesz, że są tacy, dla których cycki są znacznie straszniejsze od całopalenia.
A poza tym są też inne obrazki.
Szukaj
Cwaniaczek...
Dobrze wiesz, że są tacy, dla których cycki są znacznie straszniejsze od całopalenia.
A poza tym są też inne obrazki.
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
jakby co będę rozkolekcjonowywał pierwszą wersję, migawka ma 94 strzały( mam analogi więc jestem przyzwyczajony do oszczędzania, na gwarancji
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in black and white, you photograph their souls” Ted Grant
W A7 i A7II chyba nie było i nie ma ? To w sumie smutne trochę, żeby żydzili na ładowarce w takim sprzęcie. Do taniego Nexa3 ładowarkę dostałem, a do A7 nie![]()
Przy okazji - popełniłem małą recenzję Batisa 85/1.8. Jakby kto miał ochotę poczytać: http://klubkm.pl/forum/showpost.php?...78&postcount=1
O obiektywach wiem prawie wszystko![]()
Fajny ten Batis tylko cena trochę wysoka. Tutaj trochę o nim i o 25 http://www.stevehuffphoto.com/2015/0...8-lens-review/
Da się jakoś ustawić aby powiększenie wycinka kadru (do manualnego ostrzenia) odbywało się od razu jednym naciśnięciem guzika zamiast najpierw przez wybór miejsca powiększenia? (nie pamiętam czy przy ustawionym MF się dało? ja w sumie używam głównie DMF/AF-S nawet z manualami)
Da się zrobić od razu większe powiększenie zamiast najpierw x5.9 (czy ile to tam było...)?
A7III + CV15/4.5v3 + CV21/3.5 + FE24-70/4 + FE35/1.8 + Batis 85/1.8 + STF100/2.8G + 70-300G
Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?
NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)
U nas jest chyba dobrze z serwisem sonegoNa KKM nie było specjalnie narzekań.
A7III + CV15/4.5v3 + CV21/3.5 + FE24-70/4 + FE35/1.8 + Batis 85/1.8 + STF100/2.8G + 70-300G
I jak nowy firmware 3.1, ulepszył coś ?
Wczoraj wgrałem, ale jeszcze nie miałem okazji sprawdzić.
Skontaktuj się z nami