Trochę nocnej kapusty (kiedyś, w takim jednym umarłym tu miejscu i w drugim gdzie indziej, ale też już umarłym, to byłoby coś...):
Szukaj
Trochę nocnej kapusty (kiedyś, w takim jednym umarłym tu miejscu i w drugim gdzie indziej, ale też już umarłym, to byłoby coś...):
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
no ba, kapusta rulez !!!!!
A, oprócz +1 kontrast i saturacja było DRO2I autokorekta aberracji (która mam wrażenie że w ogóle nie działa;p) i przy fe28 autokorekta dystorsji której się nie da wyłączyć. Natomiast przy rawach widać na zdjęciach np. drzwi i okien (bynajmniej plastikowych) że się przydaje
Natomiast LR nie wykrywa mi tego szkła, nie wiem czy potrzebna jest jakaś aktualizacja czy trzeba ręcznie zassać jakiś profil...
(strzał w inną stronę portu; fe28 )
A7III + CV15/4.5v3 + CV21/3.5 + FE24-70/4 + FE35/1.8 + Batis 85/1.8 + STF100/2.8G + 70-300G
Koledzy dajcie namiary na dobry zamiennik aku i ładowarki do A7
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in black and white, you photograph their souls” Ted Grant
Dziękujemy, i wzajemnie.
PS To piwo nie wygląda na chińskie...
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Woytku, smakuje jak nasze swojskie.
Jestem w trudnej sytuacji, chciało by się napisać coś o aparacie, a tu już wszystko zostało napisane.
jak zwykle jestem opóźniony, nie tylko w rozwoju.
więc zostaje tylko piwko wypić.
ps
dam kota z nowej zebry z minimalnej całkowice otwarty na szalone f 3.5
zadziwiająco mało zniekształca.
Ostatnio edytowane przez cichy70 ; 21-08-2015 o 21:50
A w jakim wypadku to ucho obcięło, temu kotu?![]()
Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?
NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Skontaktuj się z nami