jest i a7R II
http://www.prnewswire.com/news-relea...300097178.html
Szukaj
Moze i mniam ale cena body $3200, czyli wyzsza niz body d810np, w PL pewnie z 15 tys. a7S II pewnie ze 4 tys $ a stad juz niedaleko do pulapu Leicino ale kiedys stanieja to sie pomysli
![]()
Ostatnio edytowane przez djhonda ; 10-06-2015 o 20:07
No tak, ale jeśli to BSI poprawi cokolwiek jakość i do tego pozbyli się tej niedołężności rawów to może być killer jakości. Tylko pytanie ile jeszcze potrzeba ?
Najfajniejszą cechą A7 w stosunku do mojego poprzedniego d700 jest to że jak zrobię zdjęcie na 6400 i pchnę jeszcze o 2ev to będzie dużo bardziej zaszumione, detali trochę zniknie ale nie będzie tego okrutnego bandingu który nie raz mi popsuł odbiór zdjęć.
Edit: a kiedyś te wszystkie body będą kosztowały jak teraz nex 5 itd - piękne czasy idą. (z drugiej strony pleśniaki w takich cenach....)
Tymczasem do mnie z amazonu dotarł a7ii refurb...
Ostatnio edytowane przez erro ; 10-06-2015 o 23:45
Kosmici nieznanej narodowości ukradli lewackie Sony A7 sn: 3980117 oraz Voigtlander Nokton 40 MC sn:8030111 we Wrocławiu
Oj cos czuje ze jak tak dalej pójdzie to ceny plesniakow poszybuja w gore. Wlasnie co to jest to BSI co to daje i na czym to polega?
Podziekowac.
No cóż, prawda objawiona jest jedna - od premiery wszystkie puszki poniżej A7RII przestały robić zdjęcia... I wszystko pięknie - cicha przystań, non-iron i wikt - tylko ta rozdzielczość...![]()
![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Skontaktuj się z nami