Szukaj
A7 plus 24 - 70 wyczyściło moje zapasy, coś by się jeszcze przydało ale niestety muszę się na razie zadowolić stałkami 42 niskiej jakości. 99% to 24-70 tylko jeden ze stałek a i tak z marnym skutkiem.
D300s + 18-200 (poszedł do ludzi) teraz Alpha 7 + 24 - 70, dodatek to iPhone 6
Kolega ma 42 stałki niskiej jakości. Jednak przez 99% czasu lub zdjęć (dla spójności analizy możemy przyjąć, że to nie ma znaczenia) używa 24-70, zapewne przez to, że owe 42 stałki nie dają pełnego pokrycia zakresu zuma. Chwilowo opuszczając analizę literacką i przenosząc się w analizę matematyczną, dokonujemy prostych rachunków. Możemy łatwo się przekonać, że odejmując 24 od 70 dostajemy 46, czyli koledze już niedużo brakuje, do pełnego przejścia na stałki, ale jednak brakuje.
Wracając do tekstu, ponieważ zostało jeszcze ostatnie zdanie, choć sprytnie zamaskowanie brakiem przecinka. Używanie nawet jednej ze stałek daje marny skutek, tu także można przypuszczać, że spowodowane jest to paradoksem i dyskomfortem psychicznym, ponieważ 42 stałki to jednak za mało.
Teraz wszystko fersztejen, Marcinie jeden i drugi?
Ostatnio edytowane przez zdyboo ; 18-02-2015 o 20:43
nie dość, że prawie umarłem to jeszcze klawiaturę muszę czyścić z zupy.
damn!
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
No tak wypadało by wytłumaczyćpisząc po polsku to 99% z obiektywem 24-70 a jeden to ta cała reszta. W każdym razie dzięki za komentarze, było o czym pisać. Gdyby tak troszkę pomyśleć??????
Przeanalizowałem i widzę, że wszystko jest OK łącznie z przecinkami. A tak przy okazji zabawa przednia
![]()
Skontaktuj się z nami