No tak czytam sobie o różnicach to troszkę ich jest między wersja 2 a 3. Może fakt, nie pakować się w 5 letnią konstrukcję tylko poczekać, pozbierać i wziąć trójkę. Czwórka pobędzie trochę na rynku to może trójka spadnie jeszcze z ceny, bo nie ukrywam pobawiłem się troszkę u kolegi i zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Szczególnie af - trafiał bardzo dobrze w trybie ciągłym bez najmniejszego problemu. No i szklarnia....Z systemu gdzie tych szkieł było tyle co kot napłakał, zrobiło się naprawdę porządnie, żeby nie powiedzieć najlepiej na rynku ( nie liczę szkieł starszych przez adaptery tylko natywne szkła).
Miałem też w reku Z6 i rzucił mi się w oczy wizjer, znacznie lepiej to wyglądało niż w a7m3 ale....szkła natywne strasznie drogie, mało ich, a jak już kupować zetkę to nie po to aby stare szkła wpinać. Coś wiadomo kiedy sigmy, tampony i ciamciangi zaczną coś robić pod zetkę ? Bo jak się patrzy na ich ofertę pod soniaka to jest w czym wybierać....
Takie tam moje przemyślenia. Póki co siedzę na apsc ale nie ukrywam, że spróbowałbym FF, tym bardziej że aż tak duże gabarytowo nie są. Muszę jeszcze tylko popatrzeć na gabaryty 35-tek pod FF bo to może robić róznicę, a nie ukrywam że byłoby to moje podstawowe spacerowo-uliczne szkło. Która koledzy 35-tka pod soniacza 1.4-1.8 jest najmniejsza gabarytowo ?
P.S. Fajnie, że wrzucacie od czasu do czasu linki do promocji. Przydają się, bo nie sposób codziennie kontrolować rynku. Dzięki.
Szukaj

Skontaktuj się z nami