Close

Strona 1480 z 1914 PierwszyPierwszy ... 48098013801430147014781479148014811482149015301580 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 14 791 do 14 800 z 19131

Domyślnie

Sory, że łamię dane słowo, ale akurat jeszcze jestem na chodzie więc odpiszę. To już jest wasz wątek. Róbcie z nim co tam sobie chcecie. Serio, nie usłyszałem argumentu za rozczłonkowaniem forum na które się składają osobniki, których można policzyć na palcach jednej ręki. Serio wątek psioniczny nie był na 100% wątkiem zdjęciowym. Mogę to napisać z ręką na sercu. To po prostu interpretacja, która wam pasuje. I serio nadal nie widzę punku regulaminu, który zabrania w cafe pisać czy prezentować zdjęć. I serio skoro do tej pory się nie dogadaliśmy to się nie dogadamy. Moim zdaniem tylko udajecie, że chcecie się dogadać, bo jak sam zapowiedziałeś jak się nie ugniemy to i tak zrobicie to co chcecie. My nie jesteśmy partnerem do rozmowy. To nie jest też nasze podwórko, i jak tu zostało napisane, nie musimy tu pisać i zawsze się możemy wylogować. Wylogowywać się ostentacyjnie nie zamierzam, ani po rycersku kasować postów, ale nie zamierzam się tu już na siłę i wbrew wszystkim udzielać. Działajcie na chwałę Sony. Pozdrawiam i wesołych świat.

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Zastanowienie dlaczego osoby, które odeszły stąd i założyły inne fora tu wróciły. Skoro te inne fora były ich, pisano tam tak jak oni chcieli. I co z nimi. Z tymi forami? Kwitną?
    Trochę takie nieprzemyślane to pisanie, bo przecież są też osoby, które chętnie zaglądały do naszych wątków i które nie są na innych forach. To, że również z nimi chcemy się komunikować to chyba nie jest grzech?

Nie traktujcie tego i innych wątków jako wątków należącego do paczki osób, które ustalają w nim swoje reguły (a forumowe łamią). Piszących w nich gęsto jest faktycznie paczka osób. Dlaczego ta paczka nie może pisać na psionicznych? To tam sa takie zwyczaje, tu sa inne. Ale koniecznie chcecie przerobic te forum na modłę tamtych.
    Nie mamy aspiracji by się pałętać po całym forum. To są jakieś wasze urojenia. Mieliśmy jeden wątek, gdzieś na rubieżach internetu, który nam zamknęliście, zaczeliśmy pisać w innym i ten też wam nie odpowiada, choć w sumie ponoć jest tu wolność i każdy może sobie założyć inny, który mu bardziej pasuje. Niczego nie zmieniamy, tylko chcieliśmy mieć jakiś mały wycinek dla siebie (tak jak wielbiciele psów, kotów czy jednośladów) . To co piszesz to są jakieś wasze projekcje. Ale niewiele ma to wspólnego z prawda.
    Ktos może odpowiedziec na pytanie dlaczego woli pisac tutaj niz na psionicznych czy na AO? Jest jakiś powód? ja znam, ale chcę byście się zastanowili i to wyartykułowali.
    Jakaś kolejna Wasza teza, która nie ma pokrycia w rzeczywistości. Bo w rzeczywistości na innych forach piszemy znacznie więcej niż tu. Niczego nie wolimy, ale tu też są nasi znajomi i tylko dlatego również tu się udzielamy. I trochę z sentymentu. To raczej wy się zastanówcie po co robicie to co robicie. Bo serio te wszystkie wasze działania prowadzą do tego, że wręcz odwrotnie, nie tylko nie wolimy, ale po prostu odechciewa się tu cokolwiek pisać.

PS Gdyby jednak ktoś chciał się odnieść do tych słów to poproszę na privka, bo serio już mi się nie chce w tym wątku pisać i po prostu po raz kolejny, mam nadzieję ostatni, dałem się sprowokować. Chyba najlepiej byłoby go zamknąć już teraz, bo słabo to wygląda. Nie wspominając o tym, że to przecież nie na temat
    Ostatnio edytowane przez cz4rnuch ; 24-12-2018 o 03:01

Domyślnie

I co z nimi. Z tymi forami? Kwitną?
    Sto kilkadziesiąt postów na paru/nastu obecnych dzisiaj psionicznych, to chyba tragedii nie ma?

chcę byście się zastanowili i to wyartykułowali.
    Ok, spróbuję to wyartykułować, pomimo że lanie betonu z betoniarki wychodzi mi znacznie lepiej.

Otóż to nie jest tak, że wolę pisać tu, albo tam. To zależy, gdzie w danej chwili pojawia się jakiś ciekawy temat, w którym akurat mam ochotę wyrazić swoją opinię (już pomijając, czy jest merytoryczna, czy nie bardzo). Przeważnie jest to tam, ale czasem też tu.

Jako nieortodoksyjny wielosystemowec mógłbym odnaleźć się pewnie również w innych miejscach. Tylko - Jacku, tu chodzi o pewne niemierzalne aspekty, głównie o atmosferę. Tutaj jest dobra, ale jak dla mnie tylko w "kokonie", jak to zgrabnie ująłeś. Jeśli on padnie, nie będę miał specjalnie po co tu zaglądać.

Domyślnie

Ostatnio jestem mało obecny z powodu choroby Matki.
    Ale na forum to już 13 lat.
    Lubię to miejsce. Jest fajnie.
    I lubię kolegów Woytka. Pucha, Cz4rnucha, Ligusia, Nordwinda, Franka, Marcina, P.R.P, Zoska i Jacka i innych... I kolegów z wątku Fuji.
    Panowie, zróbcie żeby było dobrze. Ale nie sztywno, niektórzy muszą rozwinąć skrzydła, nie potrafią tak przy ziemi...musi być polot, wolność słowa ...
    Ostatnio edytowane przez meliszipak ; 24-12-2018 o 03:47
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

Domyślnie

Zazwyczaj jak wątek za długi to się go zamyka i otwiera nowy o podobnym tytule. Nikt jeszcze na to nie wpadł tutaj? Na takim wizażu jakby zabronić tasiemców to połowa forum by umarła...

Domyślnie

Witam świątecznie!
    Dam obrazek z miasteczka.

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	DSC01862_01.JPG
Wyświetleń:	37
Rozmiar:	1,19 MB
ID:	19044

Domyślnie

Fajny ten sterylny śnieg. Dobrze upolowany moment.
    Pozdrawiam Krzysiek vel kojot. | Z6III | N24-70/2.8S | N70-200/2.8S | N24-200 | N180-600 | V40/1.2 | kojotowe.pl l fikołki l

Domyślnie

A dziękuję kolego @Kojocisko! Fota popelniona w momencie padania i spod parasola. 4 sekundy czasu zrobiło swoje ze śniegu nie widać nawet jak pada. Cieszy mnie ze zestaw A7 II z Zeissem 24-70 tak fajnie sobie radzi.

Domyślnie

Stabilka czy sztatyw?

Domyślnie

[Merytorycznie] 4 sekundy? Oczywiście, że stabilka.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Nieee nooo bez przesady! Aż tak stalowej ręki to ja nie mam. Manfrotka musiała być

Ale za to dam inny przykład: 6s i idąca osoba ostra... Nie do wiary!

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	DSC01882_01.JPG
Wyświetleń:	26
Rozmiar:	1,27 MB
ID:	19048
    Ostatnio edytowane przez zeberek1 ; 25-12-2018 o 13:24

Strona 1480 z 1914 PierwszyPierwszy ... 48098013801430147014781479148014811482149015301580 ... OstatniOstatni