nie ...mam chinska suwmiarke
najtansze drukarki sla koszyuja uz kolo 7tysi... te rzeczy drukuje na formlabsach form 2 za ok 20 tys... ale jest znacznie wygodniejsza w obsludze![]()
Szukaj
nie ...mam chinska suwmiarke
najtansze drukarki sla koszyuja uz kolo 7tysi... te rzeczy drukuje na formlabsach form 2 za ok 20 tys... ale jest znacznie wygodniejsza w obsludze![]()
Ostatnio edytowane przez mackaron ; 04-09-2018 o 17:22
Ostrość jak co najmniej po trzech piwkach![]()
@koesh, również przyłączam się do pytania:
Ostatnio edytowane przez nikoniarz ; 04-09-2018 o 19:09
Nie chodziło mi przecież że są różne wersje czy podróbki z allegro/aliexpress/ebay itp tylko że klient ma w głowie po przeczytaniu wielu blogów czy for że sandisk jest super, a na wieszaku w markecie są tanie modele, w sklepach foto raczej te wyższe, które nas interesują, tak samo jest z kingston tylko że tych w sklepach foto raczej nie ma, a w marketach już tak i ludzie potem piszą że im padła jakaś karta po używaniu tanich modeli.
Ja na sandisku przejechałem się trzy razy i nie polecam.
Ostatnio edytowane przez ksh ; 04-09-2018 o 19:15
Ja od lat używam tylko Sandiska i w sumie mi bez różnicy co kto kupi, więc ani nie polecam, ani polecam...Bo w sumie to żadnej reguły nie widzę- mam od lat Goodrama w telefonie (a raczej w telefonach, bo przerzucam go na kolejne nowe telefony), mam dysk w kompie- sporo osób nie poleca, a ja nie narzekam.
.....bym pożyczył, mam sufmiarkę wyprodukowaną przez (ciekawostka) PZO, Polskie Zakłady Optyczne
- - - - kolejny post - - - - - -
Goodrama kijem nie dotknę, kupiłem córce laptop z 16GB pamięci do CADów i innych, 8GB było dołożone z tej firmy przez X-com .
Dwa razy wymieniali i grafika wykładała się.... Czytnik microSD z tej szacownej firmy pochodził 24h !
Toś się Panie urządził ... OPTYCZNI suchej nutki na tym "szkiełku" nie zostawili
PS. Kart używam różnych (także najtańszych, marketowych) i jedyny problem miałem z kartą microSD, a właściwie z adapterem w Nikonie. Sama karta śmiga jak złoto już ładnych kilka lat w kolejnych smartfonach. A z kart SD jeszcze żadna mi nie padła. Może kwestia szczęścia![]()
Ostatnio edytowane przez dannywrocek ; 04-09-2018 o 21:08
Lubię robić zdjęciaNa razie pstrykam
Ostatnio edytowane przez Borat1979 ; 04-09-2018 o 22:39
Skontaktuj się z nami