Ile to w PLN wyjdzie ?
Szukaj
Ile to w PLN wyjdzie ?
W B&H taki zestaw $1300 bez taxu, więc myślę że to dobra cena.
Dobra cena jeśli to normalna EU dystrybucja, osobiście kupujesz czy wysyłkowo ?
osobiście lub wysyłkowo, ale i tak na terenie CH. Nie ja, ale syn, tam na miejscu. Nie wiem czy się zdecyduje (w końcu). Namawiam go. Wczoraj w innym sklepie był za1260.
Efekt premiery Z6/7?
I pewne wątpliwości mam co do kita ...
Kit jest całkiem dobry, nie ma sie czego przyczepiać, alternatywy nie ma w zbliżonej cenie, więc albo od razu w stałki albo wydajesz dużo dużo więcej.
Ja mam taki zestaw to pytaj jak coś chcesz wiedzieć.
1. czy w tym zestawie jest aku + ładowarka do aku? Pytam, bo nie do końca jestem tego pewien ( w szczególności ładowarki), sądząc na podstawie szczupłych opisów sklepowych, a i chyba na stronie sony.pl też nie do końca jest to jasne
2. jak wyglądają portrety na tym kicie - czy da się uzyskać w miarę sensowną separację modela od tła (rozmycie)? (chodzi mi o modela "w domu", a nie w górach, gdzie 2 plan jest 2 km z tyłu)
1. Akumulator jest, ładowarka tylko do kabla usb i ładujesz przez aparat, nie ma ładowarki na same akumulatory w zestawie.
2. Separacja tła w pomieszczeniu nie będzie jakaś super ale jak zachowasz małe odległości to będzie ok, oczywiście daleko od tego co da jasna stałka czy nawet zoom f/2.8
Skontaktuj się z nami