@cz4rnuch te fotki aż proszą się o kolor. Naprawdę trudno mi zrozumieć po co? Po co, po co, po co, po co ?![]()
Szukaj
@cz4rnuch te fotki aż proszą się o kolor. Naprawdę trudno mi zrozumieć po co? Po co, po co, po co, po co ?![]()
Fuji
Paskudne to. Raczej nie migawka, stawiam na obiektyw, albo matrycę.
Umbra - pokaż te weselne. Ale Ty chyba nie masz R-ki?
Możliwe, że znalazłem przyczynę. Nade mną wisiały 2 takie lampy pionowo i dawały dość ostre światło. Aparat był lekko skierowany ku górze więc mógł załapać jakiś prześwit światła przez tulipan i na dłuższym czasie mi naświetliło coś takiego. Jak myślicie ?
Tego wieczora zrobiłem jeszcze sporo innych zdjęć i żadne nie miały tego typu przypadłości. Nawet jedno było kawałek dalej już nie bezpośrednio z pod Trasy i brak tego typu "flary".
A7R3 + 14 F2.8 + 55 F1.8 + 28-75 F2.8 + 135 F2
czyli batisa 35/1.8 nie będzie..?![]()
A7mk2 Zeiss 24-70/4 Sony G 70-200/4 v35/1.4,v50/1.1 FM2 Z50/1.4
Matryca już wypłowiała w soniaku, a zapas koloru 500$![]()
Ale ja wiem jak to wyglądało w kolorze. Z resztą wrzucałem już tu kiedyś podobne z tej samej miejscówki tyle, że w innym wątku. BW bardziej mi podchodzi. Z resztą Alfama to też trochę taka dziura. Tyle, że zagrabaniczna.
To akurat w większości wypłowiała matryca Najkona (pisałem, że omyłkowo wrzuciłem do tego wątku). Zapas koloru 499$ i dwa miesiące bujania się z serwisem
- - - - kolejny post - - - - - -
Niby ma być 40/1.8
To pewnie D750 bo wielu opisuje problemy z kolorem, trzeba było D80 używać, tam kolory nawet w 2018 roku są soczyste![]()
Skontaktuj się z nami