pokaż wspaniałe SWOJE zdjęcia...
Szukaj
pokaż wspaniałe SWOJE zdjęcia...
Nie ma szansy bo bardzo płochliwe
a tu z Nikona D80
Ostro nie ma bo nie zawsze się uda przecież
Ostatnio edytowane przez ksh ; 13-04-2018 o 14:00
Do Miodka pisałem
Taka zagadka...które z FF a które ni
Załącznik 7464
Załącznik 7465
To chyba celowo przyklad gdzie żle wyciagane albo zle zrobione bo wystarczy ze przejrze 3 inne tematy na tym forum i widze jakie szczegoly z apsc fujika ludzie wstawiają albo z innych bezluster. Zreszta porównaj tego smoka i szczegoly...moj galaxy s5 robi podobne. Od razu widac ze inna przyslona skoro z tylu za obiektem na jednym GO daleka na innym bliska, (sama roznica klatki nie daje takiej drastycznej GO) jesli nie znaczy kiepskawe szklo bo wejdz w wątek o samsungu czy fuji i spojrz jakie zylety nie to co ten smok z komórkizreszta nie tlyko ja juz wczesniej ktos co chwile pyta gdzie ta magia ff i jakosci bo nikt jej nie widzi oprocz entuzjastow sony
![]()
Ostatnio edytowane przez Miodek2 ; 13-04-2018 o 14:04
I co? Oceniasz to wszystko na miniaturkach mających jakieś 2% pikseli z oryginału?Ostro.
A7III + CV15/4.5v3 + CV21/3.5 + FE24-70/4 + FE35/1.8 + Batis 85/1.8 + STF100/2.8G + 70-300G
oceniam po tym co bede ogladal potem na papierze rozumiem ze ty ogladasz fotki metr na metr ? problem w tym ze nawet na tych malych znaczkach zdjecia wrzucane tutaj z ff sony sa kiepskie jakościowo a jakoś wmałe obrazki samsunga fuji czy nawet 4/3 olka duzo lepsze.
Ale co chcesz udowodnic? Wpadasz tu i gadasz cos ale nikt za bardzo nie jest tu zainteresowany prowadzeniem dyskusji z trollem...wez lopatke i idz prosze do innej piaskownicy...tam gdzie inne dzieci beda chcialy sie z toba bawic bo to nawet smieszne nie jest...nie pasuje ci nie ogladaj...nie uzywaj sony i pelnej klatki... proste jak cep
Ostatnio edytowane przez mackaron ; 13-04-2018 o 14:11
Sam nie wiem co napisać bo śmierdzi mi to trollowaniem Miodku.
Prof. tylko napisał prawdę. Jestem po rekonesansie w wątkach o Fuji i Samsungu i mogę tylko potwierdzić. Inna jakość. W ogóle Fuji jest w mojej opinii najbardziej niedocenianym systemem na tym forum. A szkoda, bo szkła prawie za darmo, bajeczne kolory a zdjęcia praktycznie robią się same (bez tykania RAWów). Potem oczywiście Samsung (w szczególności Galaxy S5) a na samym końcu Sony. Taka jest prawda. Prawda, której boimy się spojrzeć prosto w oczy![]()
Skontaktuj się z nami