w pelni zgadzam sie z kolega ! Niestety , nie mam czasu na taki porzadek rzeczy. U mnie dzieje sie wszystko w przyspieszonym tempie. Tak bylo np. z jezykiem , z dodatkowym zawodem i z szybkim dostosowaniem sie do obowiazujacych tredow w europie. Brzmi moze smiesznie , ale tak wlasnie to tutaj i w calej EU zachodiej wyglada. Nikt tu nie ma czasu. To jest moj glowny problem.
Dlaczego taki sprzet ? Bo jestem zbyt biedny , zeby kupowac tanie rzeczy i w przyszlosci je zmieniac , tracac pieniadze. Napewno ogladal kolega cykl programow ,, Jak to jest zrobione ,, To wlasnie jast takie cos..
Widze Wasze piekne zdjecia i wiem , ze jestescie normalnymi smiertelnikami. Jak Wy to potraficie , to moze i mi sie uda.
Forum , to taka fajna sprawa , gdzie mozna przeskoczyc np. z kupowania ksiazek i robienia setek bledow , na dyskusje z ludzmi , ktorzy juz zjedli przyslowiowa ,,beczke soli ,, i chetnie dziela sie swoim doswiadczeniem z takimi laikami jak ja
no , ale teraz nagadalem![]()
Jak kolega APPLE widzi , to nie prowokacja i przyznaje sie , ze wielu rzeczy nie umiem
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami