Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Paula

Domyślnie Paula

Poniżej dwa kadry portretowe
    Wszelkie uwagi mile widziane
    Zapraszam

1.

2.

Domyślnie

1. Pierwsze skojarzenie... manekin? Z twarzy przebija zbyt duża sztuczność i mam nieodparte wrażenie, jakby głowa była doklejana.
    2. dużo lepsze zdjęcie w odbiorze choć sztuczność z twarzy i tutaj mnie razi ale znacznie mniej.
    Nikon

Domyślnie

W jedynce barkiem zakryła trochę bródkę pochylając głowę do przodu, dziwnie to wygląda,
    cień pod noskiem plus dwie blizny na reku zlikwidować i do beauty sie nadaje

La
    Gość

Domyślnie

Trzeba bylo juz te szczepionki tez wywalic. Jesli zamysl byl zrobic manekin/lalke to ok, jesli nie to pojechales troszeczke - oczka mocno przesadzone.
    Poza tym na 1 strasznie niesymetrycznie twarz wyszla, co w polaczeniu z wykrecona szyja troszke razi.
    Ja tam lubie takie troche "oderwane" prace, wiec sie na sile nie czepiam.

Domyślnie

Bardzo dobre zdjęcia, tylko dział nie ten i w portrecie mogą być nie do końca dobrze na forum przyjęte. Do glamour i tyle. Na jedynce skórę jeszcze ciut dopieścić (ehhh) i chyba szczepionki wywalić, a na dwójce zastanawia mnie tylko jasność tła w stosunku do lewej strony kadru. Jeżeli dałoby się to jakoś zrównoważyć (na razie nie mam pomysłu), albo ciut inaczej pokazać - byłoby może jeszcze lepiej. Tu linia pleców i garbik średnio się komponują - poeksperymentowałbym jeszcze z obrotem kadru.

Domyślnie

Do czego te fotki? Różne ustawienia portretowe oraz oświetlenia portretowe mają swój cel. Czy to biznesowe, czy urzędowe, czy na okładkę, czy jakiś kotleciarz.

Na 1 kobieta nie ma szyi, po prostu wygląda jak SOWA => przepraszam. Jest głowa i ręka... wyrastająca nie wiadomo skąd.. znaczy tak to wygląda.
    Na 2 kobieta się albo pochyla albo jest dziwnie skręcona. Porównajmy kolor skóry od szyi w dół vs głowa. Jest to fajna fotka , ale raczej do katalogu do fryzjera jakby góra była puszczona.

Światło jest super. Ale skóra nie ma faktury, coś al'a typowy PS.

Pozdrawiam.
    "Nikon"

Domyślnie

Ładnie, czysto, wyraźnie, ostro, brak rozmydleń i nieostrości, modelka ładna - to nie jest dzisiaj "ani cool, ani trendy". Do kosza.
    Chociaż mnie sie bardzo podoba.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

M/z bardzo porządne beauty. Kadr na 2-ce bardziej mi się podoba. Brawo.

Domyślnie

2ka mi się podoba
    1ka poza nie ta...schowana broda powoduje, że jakoś dziwnie to wygląda

Domyślnie

plastik fantastik
    D600 | N24-70 2.8G ED | N85 1.8G | N70-300 4.5-5.6G VR | SB-600

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów