Szukaj
Chyba WB się kłania, wg. mnie jakoś tak "jagodowo"![]()
Myślałem, że jakieś ptaszyska będą się naparzać, a tu naprawdę sztorm
Dla mnie 1, 5 i 7. Reszta po prostu podobna
A i faktycznie, nieco fioletem zalatuje tu i tam. Tak miało być?![]()
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
Sławek, dla czego ptaszki to tylko przyroda ???. WB - o to jest pytanie ?
. Fotografujesz modelkę pod fioletowym neonem to jaki powinien być WB i kolor twarzy modelki ? W tych zdjęciach determinował kolor morza a kolorystyka nieba była niesamowita bo to mix światła od góry ale także od dołu z bryzy, bo silnie wiało i średnio co trzy minuty inne światło. Mam z tej wyspy także zdjęcia krajobrazowe i kolorystyka jest także raczej niesamowita jeżeli chodzi o kolory
pozdrawiam
Na 7 fajna dynamika, a zafarb rzeczywiście jest...
do sztormu to jeszcze troche![]()
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
To powinno byc w krajobrazie... Do sztormu daleka droga (o czym wspomnial sailor). Nic tu mnie nie zatrzymalo na dluzej. Ani kadry, ani akcja...
Ano widzisz, mam taki jakiś dziwny nawyk, że przydzielam ludziom "specjalizację" i zawsze sobie kojarzę z tym, co - moim zdaniem - wychodzi im najlepiejTy masz ptaki, pes motoryzację, Pastwisko architekturę, ktoś tam jeszcze krajobrazy, pgaik portrety czarno-białe, aronov też... A jeżeli dołożyć do tego tytuły tematów i działy na forum, to kombinacje mogą wyjść zabawne
Ten fioletowy zafarb zły sam w sobie oczywiście nie jest. To raczej było stwierdzenie, niż zarzutDzięki za wyjaśnienie!
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
Skontaktuj się z nami