Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: VW Cross Touran

Domyślnie

Zanim zacznę cykać jakieś auto, kombinuję nad kompozycją i finalnym efektem. W tym przypadku w okolicach Jarocina nie miałem ładnej górki z widokiem na miasto ani super mostu - no chyba że kładka nad 'smródką'
    Mimo wszystko nie mogę się z Tobą nie zgodzić shao
    | D5000 N18-105/3.5-5.6 PZ42X YN460II |
    hbrografia.com | http://www.facebook.com/hbrografia

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Mozesz sie nie zgodzic Bo przeciez moge nie miec racji Jak juz wymyslasz sobie co i jak to zastanow sie czy fura pasuje do okolicy albo czy okolica pasuje do fury Ani VW US ani VS Canada nie maja Tourana w ofercie Dosmaruj chociaz usanska tablice skoro i tak 70% zdjecia jest dorobione

Domyślnie

Zgadza się, tylko tło jest dodatkiem i nie zależy mi zbytnio na jego odbiorze z osobna, a w całości. Moim głównym zadaniem jakie sobie stawiam, jest pokazanie jak najlepiej samochodu i tylko jego. W skrócie miało być tak: samochód w wersji Cross, czyli na wypady za miasto, zatem duże miasto w tle, rzeczka, drzewka. Sam efekt wydaję mi się, że został uzyskany i jak widać - może się podobać. Jednakże wnikając merytorycznie w samo zdjęcie to tutaj masz jak najbardziej rację i rzucasz mi swego rodzaju cenną uwagę, by przy następnych zdjęciach spojrzeć na to trzecim okiem
    | D5000 N18-105/3.5-5.6 PZ42X YN460II |
    hbrografia.com | http://www.facebook.com/hbrografia

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Nie no, plan byl dobry ale mogles wziac mniej znane obiekty jako tlo Poza tym jakbys sie skupial tylko na aucie to walila by Cie miejscowka, a jednak spedziles troche czasu, zeby wymienic bakgraund No nic, rob dalej, pokazuj co Ci wychodzi, bedziemy dyskutowac pod kolejnymi obrazkami (o ile bedzie o czym ).

Domyślnie

Ja myślę, że wielu sprzedawców tych aut jak również ich nabywców byłoby z takiej fotki zachwyconych. Ja się na tych mostach nie znam, w Stanach byłem tylko raz (za to prawie rok), jako efekt pracy graficznej, zwłaszcza dla klienta to zdjęcie (czy też "rysunek") jest jak najbardziej ok. Wiele osób też foci zdjęcia na tle ceglanych budynków lub w klimatach przemysłowych (opuszczona fabryka).
    Może kiedyś w wolnej chwili też spróbuję taki ładny efekt pstryknąć swojego Punia (407SW)? Bardzo mi się podoba jasne ujęcie auta i ciemniejsze otoczenie, w sumie do zrobienia w nocy na dłuższym czasie naświetlania i operując jednym źródłem światła stałego.
    D7000 D40 | S 10-20/4.0-5.6 | N 18-105VR | N 35/1.8 | N AF 80-400VR | SB-400 SB-600 | Moje the best fotki.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

No widzisz, a ja nigdy w USA nie bylem

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów