Szukaj
Re-wel-ka! Obie lampy poszły w ruch na statywach?
D7000 D40 | S 10-20/4.0-5.6 | N 18-105VR | N 35/1.8 | N AF 80-400VR | SB-400 SB-600 | Moje the best fotki.
Bardzo ładnie! Dwójka najlepsza.
Na trójce może pokusiłbym się o brak nadkola i klamki, za to napis z listwą dałbym bliżej prawego dołu.
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
Zadam jedno pytanie - WTF?! To fajnie, ze znasz coraz lepiej fotoszopa, ale chyba pora zebys zaczal wrzucac zdjecia do digartu, a nie do motoryzacji. Czyt. uspokoj sie z tymi turbowklejkami... Mam nadzieje, ze chociaz zdjecia mostow sa Twoje albo blacha w czolo sie nalezy...
Fura troche za mocno sie swieci wzgledem reszty, chociaz jest w miare rowno. W paru miejscach chyba swietlowka byla za blisko (np. w 1 na czubku maski masz jasna kreche). Ta sztuczna mgielka tez mi przeszkadza. Kadrowo ok.
Ostatnio edytowane przez shaolin ; 01-10-2013 o 04:04
hbr, wyszło to bardzo dobrze, no może zbyt cukierkowo na 1 i 2, ale jestem tutaj tego samego zdania co shao, to już nie są foty, wklejka tła... Tak jak mówię, wyszło to bardzo dobrze, no ale... wiesz o co mi chodzi![]()
Oj tło wklejana bleeee :/ nie lubię takich obrazków. Poza tym widać ze jest doklejane. Jestem na NIE
Dzięki za uwagi.
Biorę na klatę przytyk do wklejki bo spodziewałem się tego. Wolałem uniknąć komentarzy typu "słaba miejscówka", a jednocześnie spróbować ziścić tą freak'ową wizję, która mi się nasunęła.
Forma tworzenia zdjęć CGI w fotografii motoryzacyjnej jest bardzo popularna - zwłaszcza w tym najbardziej komercyjnym wydaniu, a że ten typ fotografii mi najbardziej leży (czyt. jara mnie know how tych przedsięwzięć) to stąd te moje próby - udane/nie udane wedle uznania.
Ale dzięki za opinie, bo faktycznie chyba stąpam jedną stopą już po stronie kiczu
adriansocho, świecone światłem stałym z dużej świetlówki.
Mateusz, nie czaruj nas tu CGI bo CGI nie polega na sciagnieciu zdjec z commons.wikipedia.org i wklejeniu 'swojego' auta bo masz slaba miejscowke...![]()
Jak Cie kreci CGI to dzialaj, ale nie w taki sposob jak teraz.
No to ładnie, dla mnie wklejenie tła nie było oczywiste, się wydawało, że to światłem tak ładnie wyróżnione od otoczenia...
D7000 D40 | S 10-20/4.0-5.6 | N 18-105VR | N 35/1.8 | N AF 80-400VR | SB-400 SB-600 | Moje the best fotki.
Tak, Manhattan Bridge i Brooklyn Bridge + Cross Touran na jarocinskich blachach... Adrian... plis...Jeszcze, zeby to auto mialo jakies przeblyski USDM, a tu klops x milion.
Skontaktuj się z nami