Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: VW Cross Touran

Domyślnie VW Cross Touran

Popularny minivan w mniej popularnej wersji, zapraszam

1.

2.

3.

4.
    | D5000 N18-105/3.5-5.6 PZ42X YN460II |
    hbrografia.com | http://www.facebook.com/hbrografia

Domyślnie

Re-wel-ka! Obie lampy poszły w ruch na statywach?
    D7000 D40 | S 10-20/4.0-5.6 | N 18-105VR | N 35/1.8 | N AF 80-400VR | SB-400 SB-600 | Moje the best fotki.

Domyślnie

Bardzo ładnie! Dwójka najlepsza.

Na trójce może pokusiłbym się o brak nadkola i klamki, za to napis z listwą dałbym bliżej prawego dołu.
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Zadam jedno pytanie - WTF?! To fajnie, ze znasz coraz lepiej fotoszopa, ale chyba pora zebys zaczal wrzucac zdjecia do digartu, a nie do motoryzacji. Czyt. uspokoj sie z tymi turbowklejkami... Mam nadzieje, ze chociaz zdjecia mostow sa Twoje albo blacha w czolo sie nalezy...

Fura troche za mocno sie swieci wzgledem reszty, chociaz jest w miare rowno. W paru miejscach chyba swietlowka byla za blisko (np. w 1 na czubku maski masz jasna kreche). Ta sztuczna mgielka tez mi przeszkadza. Kadrowo ok.
    Ostatnio edytowane przez shaolin ; 01-10-2013 o 04:04

Domyślnie

hbr, wyszło to bardzo dobrze, no może zbyt cukierkowo na 1 i 2, ale jestem tutaj tego samego zdania co shao, to już nie są foty, wklejka tła... Tak jak mówię, wyszło to bardzo dobrze, no ale... wiesz o co mi chodzi
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

Oj tło wklejana bleeee :/ nie lubię takich obrazków. Poza tym widać ze jest doklejane. Jestem na NIE

Domyślnie

Dzięki za uwagi.
    Biorę na klatę przytyk do wklejki bo spodziewałem się tego. Wolałem uniknąć komentarzy typu "słaba miejscówka", a jednocześnie spróbować ziścić tą freak'ową wizję, która mi się nasunęła.
    Forma tworzenia zdjęć CGI w fotografii motoryzacyjnej jest bardzo popularna - zwłaszcza w tym najbardziej komercyjnym wydaniu, a że ten typ fotografii mi najbardziej leży (czyt. jara mnie know how tych przedsięwzięć) to stąd te moje próby - udane/nie udane wedle uznania.
    Ale dzięki za opinie, bo faktycznie chyba stąpam jedną stopą już po stronie kiczu

adriansocho, świecone światłem stałym z dużej świetlówki.
    | D5000 N18-105/3.5-5.6 PZ42X YN460II |
    hbrografia.com | http://www.facebook.com/hbrografia

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Mateusz, nie czaruj nas tu CGI bo CGI nie polega na sciagnieciu zdjec z commons.wikipedia.org i wklejeniu 'swojego' auta bo masz slaba miejscowke...

Jak Cie kreci CGI to dzialaj, ale nie w taki sposob jak teraz.

Domyślnie

No to ładnie, dla mnie wklejenie tła nie było oczywiste, się wydawało, że to światłem tak ładnie wyróżnione od otoczenia...
    D7000 D40 | S 10-20/4.0-5.6 | N 18-105VR | N 35/1.8 | N AF 80-400VR | SB-400 SB-600 | Moje the best fotki.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Tak, Manhattan Bridge i Brooklyn Bridge + Cross Touran na jarocinskich blachach... Adrian... plis... Jeszcze, zeby to auto mialo jakies przeblyski USDM, a tu klops x milion.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów