Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Fhr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    czyli że FHR jest kobieta i nie ma sikawki ?
    pewnie zaraz się tu rozpęta burza z powodu moderatorskiej nadgorliwości i tyle. Każdy ma hobby jakie ma - jeden robi foty, inny liczy pixele a jeszcze inny wylewa żale na forum. Każdy orze jak może i skoro kogoś to podnieca to nie zabierajmy im przyjemności
    I lepiej jeśli to robią w świecie wirtualnym, niż w realu.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

To moze napisz o co chodzi (co slusznie zasugerowal Mateusz) bo tak to mi sie popcorn skonczy i dalej nie bedziemy wiedzieli o co poszlo

Domyślnie

Cisza. Czyżby FHR zagasił pożar w zarodku?
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    Każdy orze jak może i skoro kogoś to podnieca to nie zabierajmy im przyjemności
    Zamknąłbym to juz i niech się kopia przez PW.
    Zamknąć? No co Ty? Zabawa się zaczyna!
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Nie twierdzę że nie. Wiadomo że będzie tu ubaw po pachy. Tylko nie wiem czy to aby potrzebne No ale skoro publika chce to pewnie - olimpiady nam tu na sikawki i miecze I piwa ... i jadła ... i przaśnej dziewki na kolanie ... z warkoczami ... i cycatej ... hehehehe

Domyślnie

Pytanie:
    Tylko nie wiem czy to aby potrzebne
    Odpowiedź:
    Wiadomo że będzie tu ubaw po pachy.
    Mało było kiedykolwiek ubawy po pachy?
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez flashmen Zobacz posta
    Powiedzcie mi czy FHR to powazy facet czy ma jakies kompleksy na swoim punkcie?
    Ale o co Ci chodzi? O to że nie chce skasować Twojego tematu w którym cytuję: "bo wykorzystalem w nim zdjecie,z ktorego nie mam prawa korzystac"? Temat nie zostanie usunięty. Póki co został jedynie zamknięty.
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Dokladnie! Dalem slowo,ze to zdjecie usune ale nie mam mozliwosci edycji. Zarapartowalem posta i poprosilem o usuniecie tematu.
    Otrzymalem odpowiedz, ze nie zostanie skasowany, a zostanie zamknięty i zostanie dla potomnych.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez flashmen Zobacz posta
    Dokladnie! Dalem slowo,ze to zdjecie usune ale nie mam mozliwosci edycji. Zarapartowalem posta i poprosilem o usuniecie tematu.
    Otrzymalem odpowiedz, ze nie zostanie skasowany, a zostanie zamknięty i zostanie dla potomnych.
    no i w czym problem?
    jeśli chodzi o ten tema gdzie pytałeś o lampę to czemu miałbyś go kasować?
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Domyślnie

bo dalem slowo,ze usune to zdjecie, nie wnikam w szczegoly jesli mnie ktos o to prosi,
    niestety zaladowalem je na darmowego imaga a nie na swoje konto wiec nie mam mozliwosci usuniecia nawet samego zdjecia.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów