Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Every Man Race - fajne fury i wrażenia

Witajcie!

Mała relacja z dzisiejszej imprezy, która odbyła się na torze Lydden Hill pod nazwą Every Man Race.
    Idea jest prosta i jakże fajna: posiadacze super samochodów spotykają się z tymi, którzy ich nie mają. Największą atrakcją jest jednak to, że można sobie tymi brykami pojeździć (oczywiście za odpowiednią opłatą).

Miłego oglądania. Dużo więcej na moim FB - adres widać na fotkach

1.

2.

3.

4.

5.

6. A tym przejechałem się i ja

Pozdrawiam,
    SerU
    Object error. Unable to run this script. Program terminated!

Domyślnie

Zdjęcia fajne. Z całego zestawu najfajniejsze jest nr 4, bo jest prędkość i dynamika.
    Na 5 dynamika jest, ale jakoś auto ma podobną tonację co asfalt przez co kadr nie ma takiego efektu jak 4.

Ps.
    Ciekawi mnie jedna rzecz. Skoro w wyścigach dla każdego (Every Man Race) jeździły Lambo, Ferrari czy McLaren to aż strach pomyśleć jakie auta jeździłyby w wyścigach z serii "dla wybranych"
    Jarod
    "Wychodź na zewnątrz więcej, ale rób mniej zdjęć"

Domyślnie

Mi już się na fb podobało ujęcie, które tutaj jest pod jedynką Ale nieco ciasno z lewej, wolałbym chyba nieco szerzej ogólnie i centralnie

Potem podoba mi się 4 i 6, ale na szóstce dałbym niżej samochód i mniej dołu, a więcej góry

P.S. No i super, że udało Ci się przejechać!

Ale dobrze, że nie diablo
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Domyślnie

Dzięki Jarod za słów kilka
    Zgaduję, że w wyścigach z serii "dla wybranych" biorą udział tylko takie ludki, jak ekipa Top Gear, Fifth Gear i tym podobnych. Oni poza Veyronami i innymi cackami mają jeszcze np. odrzutowce do kompletu, co by sobie organizować jakieś dziwne wyścigi No i nikt im z fotela pasażera nie mówi: "Przed zakrętem ostro dohamuj"
    Dla szaraków pozostaje, to co widać na moich fotkach Ale to i tak nieźle, bo adrenalina jest...oj jest To Gallardo mnie zniewoliło Skąd tu wziąć 55k funtów na 10 letni samochód i kolejne kilka tysiaków na roczne ubezpieczenie....hmmmm

Sławol - Tobie również dzięki Co do 1, to z tą fotką historia podobna, jak z fioletowym Lambo i latarnią Pół parkingu ponad samochodem jest dorobione, bo...no już więcej nic nie mówię, bo znów Twoje życie nie będzie takie samo
    Ostatnio edytowane przez SerU ; 03-10-2013 o 00:41

Domyślnie

Hahaha, dziękuję za troskę!
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Domyślnie

1 i 3 wybieram z setu Podbają się, a po resztę już zaglądam na SRpix! Z ciekawości, jakie koszty uczestnictwa w takiej imprezce w UK?
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

Dzięki Pes
    Jeśli chodzi o koszta, to nie są wygórowane - szczególnie na tutejsze warunki. Cenę przejażdżki Lambo na fotelu kierowcy masz TUTAJ. Resztę cen znajdziesz na tej stronce. W skrócie: za 140 funciaków jedziesz po torze wyścigowym trzema samochodami ze swoich snów No chyba, że śnisz o czymś innym

Domyślnie

Dzięki
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

1,2,3 - piękne tyłeczki Panning już opanowany. Kadrowo też dobrze, parę zrobiłbym na upartego troszeczkę inaczej ale nie będę tu bałaganił Tylko te kolorki na 5 jakoś dziwnie wyszły - tam był taki kolor asfaltu ?
    blog|fejsbuk|flickr
    Z6II|20|35|50|85|500

Domyślnie

Dzięki Rossi Na 5 WB lekko oszalał - przyznaję bez bicia

Uprawnienia umieszczania postów