...wiatrowej
Konstruktywna krytyka mile widziana
* ZAPRASZAM *
Szukaj
...wiatrowej
Konstruktywna krytyka mile widziana
* ZAPRASZAM *
„Wszyscy mają prawo do szczęścia ale nie wszyscy mają szczęście do prawa."
Ja bym krótszy czas wybrał tak aby zatrzymać śmigła całkowicie albo dłuższy aby je całkowicie rozmyć. Poza tym trochę zimno, cieplejszy WB bym wybrał. Kadr się podoba.
"Gdy jestem głodny, otwieram lodówkę, nie odmawiam, gdy proszą na wódkę"
Mam dokładnie taką samą sugestię jak kolega IcyMan trzeba było przymknąć przysłonę (żeby nie przepalić, jak by co) i wtedy dać czas nawet 4 sekundy albo więcej żeby całkowicie rozmazać łopaty wiatraka to był by pewnie super efekt bo zatrzymany wszystkie widzą jak takie wyglądają![]()
Ostatnio edytowane przez CODER_BEST ; 29-09-2013 o 08:19
Nikon D5100 |Nikon D7100 | N18-105| N35 |Nikkor 70-200 f/2.8 Grey | N55-300|Sigma 17-50 | N SB-700 |YN-560 II| revuenon 135mm f/2.8 | Velbon DF60 | RF603II
Kadr dobry. Co do osiągniętego efektu ruchu łopat wg uznania, natomiast coś z WB się chyba porobiło.
Mając do dyspozycji zwierzaki (po lewej) i w zamyśle tytuł jaki nadałeś można było pomyśleć o nieco innym uchwyceniu tych dwóch obiektów...
NIKON
Dzięki za komentarze i pomysły jak to można inaczej pokazać.
Na razie staram się opanować kompozycję w moich zdjęciach.
Co do WB (też przyjdzie czas że opanuje)to faktycznie chyba zapomniałem poprawić, ale wróciłem z terenu taki zmarznięty że jakoś ten zimny mi podświadomie przypasował
Jeśli chodzi o inne uchwycenie to jakoś mnie te szklarnie przeszkadzały, poniżej wrzucam surowy szerszy kadr do celów poglądowych
„Wszyscy mają prawo do szczęścia ale nie wszyscy mają szczęście do prawa."
Skontaktuj się z nami