Z wakacji.
Tatry, Przełęcz Kondracka, 13 września 2013.20 min przed burzą śnieżną.
Nie jestem mistrzem od krajobrazu, ale zjawiska jakie wtedy występowały zapierały dech w piersiach: chmury konwekcyjne.
Pozdrawiam Josephebeloki.
Szukaj
Z wakacji.
Tatry, Przełęcz Kondracka, 13 września 2013.20 min przed burzą śnieżną.
Nie jestem mistrzem od krajobrazu, ale zjawiska jakie wtedy występowały zapierały dech w piersiach: chmury konwekcyjne.
Pozdrawiam Josephebeloki.
"Nikon"
Tak czytam sobie i oglądam od góry, przewijam w dół i .... wow. Zapiera, zapiera![]()
„Wszyscy mają prawo do szczęścia ale nie wszyscy mają szczęście do prawa."
Jak widzę taki widok, to zastanawiam się, czy zdejmować dekielek, czy biec na dółPrzypomniałeś mi kilka moich wycieczek które w tym miejscu skończyły się podobnymi widokami, a później...
Zdjęcie, moim zdaniem fajne, chociaż mam wrażenie, że delikatnie za mocno przejechane obróbką. Ciemnobrązowa część chmur wygląda dość nienaturalnie dla mnie w tym kadrze, chociaż spodziewam się, że mogły zbierać się tam "fajne ciemne kłębki" chmur.
d70s + N18-70 + N55-200
Czad!
Bardzo mi się podoba.
Nawet powiesiłbym sobie na ścianie![]()
"Z pasją fotografuj życie, ale nie zapomnij i żyć z pasją" Z. Kamm
Nie wiem czemu ale PD wyglada jakbys tam mazal strasznie w fotoszopie. Ogolnie caly dol jakis pomazanyKadrowo fajnie, bo w sumie leci po przekatnej od gorki w PG do tej sciezki w LD
![]()
No faktyczne, teraz to na lapku widzę, te brązowe nienaturalne odcienie w jednym miejscu hmmm. Skalowałem w jakimś zwykłym programiku i po tym kadrowaniu coś mi nie grało z kolorami, podejrzewam, że była tam kompresja 78%, ale myślałem że chyba mi si coś wydaje, teraz patrzę z rana i faktycznie.
Odnośnie maziania w PS. Po prawej stronie była choinka tak blisko szkła. Ona robiła taki mocno nie ostry element. Lekko ją usunąłem, ale widzę, że rzuca się w oczy. Od środka do lewej dołu nie ruszałem.
Dzięki za opinie![]()
Ostatnio edytowane przez josephebeloki ; 28-09-2013 o 10:14
"Nikon"
Skontaktuj się z nami