Zawsze chciałem tam zamieszkać, ale czynsz jest bardzo wysoki, przez co się trochę nie opłaca.
Szukaj
Zawsze chciałem tam zamieszkać, ale czynsz jest bardzo wysoki, przez co się trochę nie opłaca.
"Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotykasz ich na każdym kroku."
Nie martw się wystarczy że przyjmiesz ich wiarę, TO i z czynszem nie będzie problemu
Bzdura, budynek nie ma nic wspólnego z muzułmaninami, jest to jedynie interesująca, własna wizja projektanta, który to był katolikiem urodzonym w Austrii, gdzie też studiował, a później przynależał do Hitler-Jugend, zwiedzając pół świata nigdy nie będąc w Turcji.
"Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotykasz ich na każdym kroku."
Nie wiem z kim ma a z kim nie ,nie bierz sobie tego do serca to miał być taki mały żarcik![]()
Brakuje mi prawej strony (ucięty element budynku), zwłaszcza, że po lewej nic się interesującego nie dzieje.
Domyslam sie, ze chciales miec ksiezyc w mocnym punkcie... olalbym cala lewa strone (co juz zasugerowal Dune) i skupil na samych budynkach z prawej. Teraz jakos za duzo krzakow, a za malo architektury![]()
Macie racje, że lepiej byłoby mieć prawą wieżyczkę w kadrze, która to na oryginalnym obrazku była (bo aż takim żółtodziobem nie jestem: ), ale przy mocnym prostowaniu mi ją niestety zahaczyło.
Aczkolwiek poza nią z prawej zaczynał się od razu supermarket Aldi (polska biedronka) i naprawdę nie było co fotografować.
Natomiast krzaczki to nieodłączny element tej budowli.
Drzewko po lewej fajnie zamyka kadr, kuszące, ale nic tam ciekawego nie ma, a budynek po prawej niestety ciachnięty.
Pozdrawiam, Tomek
Skontaktuj się z nami