Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Justyna

Domyślnie Justyna

Mod. Justyna Karska

Domyślnie

Ładne.

Jedyne co mnie się rzuca w oczy, to przepały na sukience, na biuście. W stosunku do jasności twarzy stają się mocniejszym punktem, który bardziej przyciąga uwagę (jak to piersi ).

pozdr,
    kris

Domyślnie

Winieta tutaj sprawia, że zdjęcie jest bardziej niekorzystne. Usuń winietę i skórę daj jasną, bo kobieta młoda piękna... w ten deseń co poszłeś to bardziej dramatyczne sceny/praca/zamyślenie /ludzie starsi
    No zęby się jej świecą jak rosjaninom złote

Zdjęcie fajne, pomysł fajny => obróbka go zmasakrowała
    "Nikon"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez josephebeloki Zobacz posta
    ... w ten deseń co poszłeś... jak rosjaninom złote
    Rany boskie!!!
    W razie potrzeby, prosze do mnie pisac raczej na e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au"
    www.analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirekkania Zobacz posta
    Rany boskie!!!
    ..., a Tobie co? To jest komentarz do zdjęcia?
    "Nikon"

Domyślnie

Zanim zacznie się wojna, dodam swoją opinie
    Twarz faktycznie mogła by być nieco jaśniejsza, ale wszystko można jeszcze poprawić, zatem nie ma tragedii.
    Ja przepału na sukni nie widzę, można ją nieco przyciemnić, a następnie całość rozjaśnić. Wtedy i twarz się też rozjaśni. Nie wiem czy to dobry pomysł ale można spróbować.
    Dziewczyna piękna, w fajnej pozie. Chodzi mi o to, że nie wygląda to sztucznie. Plener też przyjemny, nic mi nie przeszkadza w odbiorze. To samo tyczy się konwersji do cz-bi, nie ma dużych kontrastów, co jest na plus.
    Winieta jest kiepska. Można ją moim zdaniem zlikwidować albo zmniejszyć.
    Pomimo tych kilku, drobnych uwag, zdjęcie jest naprawdę fajne.
    Pozdr.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez josephebeloki Zobacz posta
    ..., a Tobie co? To jest komentarz do zdjęcia?
    To był komentarz do j. polskiego, jaki przeczytałem.

Zdjęcie jest bardzo dobre.
    W razie potrzeby, prosze do mnie pisac raczej na e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au"
    www.analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wed Zobacz posta
    Zanim zacznie się wojna, dodam swoją opinie
    Twarz faktycznie mogła by być nieco jaśniejsza, ale wszystko można jeszcze poprawić, zatem nie ma tragedii.
    Ja przepału na sukni nie widzę, można ją nieco przyciemnić, a następnie całość rozjaśnić. Wtedy i twarz się też rozjaśni. Nie wiem czy to dobry pomysł ale można spróbować.
    Dziewczyna piękna, w fajnej pozie. Chodzi mi o to, że nie wygląda to sztucznie. Plener też przyjemny, nic mi nie przeszkadza w odbiorze. To samo tyczy się konwersji do cz-bi, nie ma dużych kontrastów, co jest na plus.
    Winieta jest kiepska. Można ją moim zdaniem zlikwidować albo zmniejszyć.
    Pomimo tych kilku, drobnych uwag, zdjęcie jest naprawdę fajne.
    Pozdr.
    Dzięki, ja to tak widzę i nic nie zmieniam. Przepałów nie ma. To nie konwersja, to analogowy aparat Pentacon Six TL z Sonnarem 180/2.8, negatyw Ilford FP4+. Własne wywołanie i skan negatywu na Epson v500.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aronov Zobacz posta
    Dzięki, ja to tak widzę i nic nie zmieniam. Przepałów nie ma. To nie konwersja, to analogowy aparat Pentacon Six TL z Sonnarem 180/2.8, negatyw Ilford FP4+. Własne wywołanie i skan negatywu na Epson v500.
    No to szacun. Podobno ciężkie to ustrojstwo
    Ja czekam na więcej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wed Zobacz posta
    No to szacun. Podobno ciężkie to ustrojstwo
    Ja czekam na więcej.
    Na statywie nic nie czuję
    Będzie

Uprawnienia umieszczania postów