Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: naszkicowane

Domyślnie

Wciągam. Rewelacja dla mnie.
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Domyślnie

Przyłączam się, bez przesadnej analizy co i jak. Jak gra to gra, o czym tu pisać? Świetna robota, wędrujesz do Obserwowanych

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Za poprzednikami, świetne, minimalistyczne ujęcie tematu. Konwersja i kompozycja doskonale zgrane. Taki krajobraz w zamieci podczas zimy stulecia
    Ostatnio edytowane przez Dune ; 23-09-2013 o 10:57

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Przyjemne ale troche mi ta mgielka nie pasuje, jakos tak sztucznie wyglada przy tej zgrabnej calosci...

Domyślnie

Miło mi że podszedł Wam ten eksperyment.
    Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Świetna robota, wędrujesz do Obserwowanych
    Hmm, presja po takiej deklaracji jest ogromna , mam nadzieję nie rozczarować, chociaż znacznie częściej robię bardziej dosłowne zdjęcia.
    Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Przyjemne ale troche mi ta mgielka nie pasuje, jakos tak sztucznie wyglada przy tej zgrabnej calosci...
    Mgła była przeokrutna, w tym momencie było widać tylko słupy, kable i właśnie ten krzak. Wiem że przy tak mocnej obróbce jego usunięcie nie byłoby zbytnią przesadą (jak malować to malować ), ale mam poczucie że kompozycja straciłaby równowagę.

Domyślnie

Wygląda to naprawdę świetnie! Super pomysł.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 29-09-2013 o 18:10 Powód: pis. (do----->to)
    Geniusz to jeden procent natchnienia i dziewięćdziesiąt dziewięć procent poświęcenia.

Uprawnienia umieszczania postów