Szukaj
No mamy zdjęcia. Ale ot tak walnięte. Nie lepiej trochę pokombiniować i jakoś ciekawie w kadrze poukładać? Bo dla mnie tematem nie są zwierzaki tylko prezentowanie szafek, ścian i reszty mieszkania.
Komórką ciężko jest cokolwiek "ułożyć"Poza tym jak chcesz "poukładać" kadr skoro wszędzie są jakieś meble,stołki i inne ciekawe rzeczy w tle a zwierzaki są typowo domowe niewychodzące więc o żadnej trawce czy czymkolwiek mowy niestety w ich przypadku nie ma
To coś rozciągane traktorem (tutaj mocny uśmiech) to nic innego jak zwyczajna szmatka do wytarcia gada po "kąpieli"To szaro-niebieskie nad żółwiem to rozciągane traktorem skarpety czy gacie pośpiesznie ściągane piętami ? Kot na dwójce śpi na tej skrzynce przykrytej kocem czy może to jakiś stały element bałaganu ? Na ostatnim zdjęciu kot sam zeżarł laminat z krawędzi czy może mebel lekko zużyty ?
Kot na dwójce na tym śpitak samo jak kot na trójce.
Na trzecie pytanie odpowiedzą Ci kociarzeco po kilku latach dzieje się właśnie z wszelakimi meblami
Poza tym nie mam się za co obrażać bo zdaje sobie sprawę, że cudów tu póki co nie ma aczkolwiek szukanie przyczepek do mebli i "krajobrazu" jest co najmniej delikatnie mówiąc śmiesznebo gdyby tak gdybać nad każdym zdjęciem to i paprocha znajdziemy
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Krzysiek31 ; 27-09-2013 o 20:06
To dlaczego Ziomal lustrem nie porobiłeś tych fot tylko komórką ?
FuFu X100T
Było D90, D7000, D7100, D610 i wiaderko słoików
Moje tereny https://500px.com/sesio/galleries/gluszyca
i powiedz żeby sie nie ruszał.. no właśnie chłopie,litościopanuj emocje bo ja wcale sie nie obrażam
[/QUOTE]
To posadź futrzaka na ,,kropelce''![]()
FuFu X100T
Było D90, D7000, D7100, D610 i wiaderko słoików
Moje tereny https://500px.com/sesio/galleries/gluszyca
Człowieku litości!!! Poukładać - to nie możesz zabrać tych gaci. Słuchaj ludzie robią zdjęcia telefonami z mniejszą liczbą MPX tworząc coś niesamowitego.
Mianowicie po co wrzucasz na forum fotograficzne foty - a kiedy ktoś ci zwróci uwagę to już wielka obraza. Tak umiem wyczytać ironię. Nie chciałem po tobie pojechać, ale no żenada. Masakra. Nie wymagamy od ciebie wyjścia na dwór. Ale litości, posadź kota na dywanie, weź posprzątaj i cykaj kadr, a nie że nie wiadomo o co chodzi - czy robisz prezentację sajgonu w mieszkania, kocyków, szafek czy zwierząt? Zdecyduj się.
To szaro-niebieskie nad żółwiem to rozciągane traktorem skarpety czy gacie pośpiesznie ściągane piętami ? Kot na dwójce śpi na tej skrzynce przykrytej kocem czy może to jakiś stały element bałaganu ? Na ostatnim zdjęciu kot sam zeżarł laminat z krawędzi czy może mebel lekko zużyty ?
Się kolega nie obraża ale ... ja bym błagał admina o usunięcie tego wątku ... i nawet zapłacił żywą gotówką. No chyba, że coś "nie halo" z moim poczuciem estetyki ... taka sytuacja !
Panerai vel Eliot Capone
To jak od miesiąca to trzaskaj lustrem foty. Tamte z dwóch lat wstecz chyba nie wygrały konkursów więc po co wrzucasz? Ucz się robić lustrem, magiczny tryb M, czytaj i wtedy jak będą efekty dziel się fotami.
Tu Cię zaskoczę, bo niektóre ze zwierzęcego zbioru dostawały wyróżnienia w amatorskich konkursachDalej jednak przeszło zdjecie w konkursie zumi dotyczące najpiękniejszych miejsc naszego kraju
jednakże go tutaj nie wstawię bo po pierwsze jest również komórkowe, po drugie w kadr wdarła sie, Panna z siatką zakupową
Lustro nabyłem nie bez powodu j/w![]()
Skontaktuj się z nami