Szukaj
Samochody są obrzydliwe. Kojarzą mi się z tandetną manghą, czyli długowłosymi blond-herosami o twarzy dwunastolatków, cycatymi heroinami o twarzach dziewięciolatek, laserowymi pistoletami i przekolorowanymi pangalaktycznymi robotami wysokości 20 pięter, z odrzutem w butach.
Ale to już kwestia gustu.
Co zaś do zdjęć, to myślę, że ten samochód na pierwszym sfotografowałeś pod najgorszym możliwym kątem. To niemożliwe, żeby zaprojektować coś aż tak brzydkiego - może 3/4 z przodu, żeby pokazać trochę maski byłoby lepiej? Bo teraz zamiast tyłu wyszła jakaś karykatura.
Dwójka normalna, przeszkadza mi ten skośny szary pas, bo wchodzi nam auto, ale rozumiem, że nie miałeś wpływu na wygląd całego stoiska.
Trójka za to ma zadatki - gdyby tak zaciemnić całe tło i pozbyć się tych świecących śmieci... Głośno myślę, bo podoba mi się rzeźba na drzwiach, uważam, że w tym siedzi cały bajer tego zdjęcia. Tylko to tło zawadza...
Przepraszam, miałeś rację...
Pod innymi kątami te samochody - co może wydawać się niemożliwe, ale jednak jest prawdziwe - są jeszcze brzydsze.
Może tylko dwójka się broni, bo całe auto jest jakby powleczone czymś szklistym i odbijającym, no i ten ekran z tyłu (niespodziewanie) wygląda dość przyzwoicie.
Ale gólnie jestem pod sporym negatywnym wrażeniem, co pijany japoński designer-maniak potrafi wymyślić, jak jest na głodach...
Subaru jest super. Co do tych pierwszych to powiem tylko tyle ze motoryzacja schodzi na psy i nie chodzi mi tylko o te dziwaczne wyglady ale i o cala elektronike. Jesli masz jeszcze jakies zdiecia "prawdziwych" samochodow to pokazuj.
W życiu piękne są tylko chwile.......
Ja wolalbym foty z ulicy z Bigapla niz z salony auto ...
Nikt mnie nie rozumie ...![]()
Co chcialbys zobaczyc?Ja wolalbym foty z ulicy z Bigapla
O ile te Mazdy nie do końca mi odpowiadają, to Toyote uważam za genialną (w przeciwieństwie do większości seryjnych aut tej marki). Zdjęcia fajne. Sigmą robione?
D610 20,35,50,85/1.8G 70-200/4G SB500 GR LX100
Skontaktuj się z nami