Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin Jakubowski Zobacz posta
    mi przyszedł do głowy taki pomysł - ograniczyć informacje na kierunku inżynier - kierowca. Niech to ten facet za kółkiem podejmuje decyzję w oparci o swoje doświadczenie. Teraz Team nie pozwala praktycznie popełniać kierowcom błędów taktycznych. Niech kierowca podejmuje decyzje o tych kiedy chce zjechać do boksu. Niech wsłu****e sie w prace silnika i innych podzespołów w oparciu o wskaźniki i doświadczenie. Myślę, że wprowadziłoby to do wyścigu dużo czynnika ludzkiego i pozwoliłoby na nowo zdefiniować rolę kierowcy. Te ograniczenia w komunikacji, co oczywiste, nie mogłyby wpływać na bezpieczeństwo. Myślę, że temat jednak wart przemyślenia.
    Pomysł nawet ciekawy. Jeszcze tylko trzeba przekonać teamy F1 i już
    Coś tam, coś tam .... i jeszcze troszkę ....

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Kurna, wczoraj puszczali final Shanghai Masters w snookera i puscili mi moze 10 okrazen w przerwie miedzy framkami... Widzialem fote jak Alonso wiozl Webbera, najs A z samego wyscigu to zaliczylem wypadek Ricciardo, a pozniej SC... wiec duzo sie nie naogladalem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin Jakubowski Zobacz posta
    się zabawili.... jednak to nie było zbyt mądre
    Z innego ujęcia:

Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
    "I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
    Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"

Domyślnie

Hahaha, Ferrari jako taryfa. Swoją drogą - to chyba najdroższa taryfa w życiu Webbera :P
    D7(5)0 | F100 | F8/3.5 | S10-20/4.5 | N18-35 | S24-70/2.8 | N50/1.8 | N85/1.8 | N70-300VR | SB800

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów