Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Kamerka do samochodu, na rower itp.

Hej.

Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zakupem mini kamerki, która będę mógł przyczepić do roweru, nawigacji w samochodzie oraz podłączyć przez USB do kompa.
    Zapis najlepiej gdyby był na zewnętrznej karcie pamięci np mini SD.
    Do tego akumulatorek, który pozwoli działać w terenie dłużej niż 2 godziny.
    Zależy mi tez na możliwości by kamerka działała zasilana przez USB oraz zapalniczkę samochodową.
    Ważne też jest by kamerka działała w sensownej jakości przy skromnej ilości światła.

Co możecie polecić?
    Proszę o porady.
    Z góry dziękuję.
    Cyfrowo według Nikona, analogowo według Canona.

Domyślnie

Co rozumiesz pod pojęciem "podłączenie do nawigacji w samochodzie" ?
    Dominik
    Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
    flickr

Domyślnie

Wideorejestrator Mio MiVue 388

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dominikpl72 Zobacz posta
    Co rozumiesz pod pojęciem "podłączenie do nawigacji w samochodzie" ?
    Skąd ten cytat?
    Mam na myśli możliwość przyczepienie, przytwierdzenia do ramy rowerowej, kasku, nawigacji itd.

Cytat Zamieszczone przez janusz nadolski Zobacz posta
    Wideorejestrator Mio MiVue 388
    A może coś tańszego?
    Poza tym szukam kamerki niekoniecznie od razu z wyświetlaczem, bo tego raczej na rower, motor, kask itd nie założę.
    Mio MiVue 388 to zapewne porządny rejestrator ale jego przeznaczenie jest głownie do samochodu, a mi chodzi o urządzenie o szerszym zakresie zastosowań.
    Ostatnio edytowane przez Krzysiek B ; 19-09-2013 o 17:45
    Cyfrowo według Nikona, analogowo według Canona.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krzysiek B Zobacz posta
    Mam na myśli możliwość przyczepienie, przytwierdzenia do ramy rowerowej, kasku, nawigacji itd.
    Co do możliwości przyczepienia do ramy rowerowej, kasku - rozumiem o co ci chodzi.
    Co do możliwości PRZYCZEPIENIA do NAWIGACJI - nadal nie rozumiem o co ci chodzi Chcesz mocować kamerę do nawigacji ?
    Dominik
    Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
    flickr

Domyślnie

kamerka gopro ale cena dość wysoka. tanie kamerki typowo rowerowe mają słabe parametry i nawet przy dobrym świetle nie ma szału
    d7100 VELBON SHERPA 250R

Uprawnienia umieszczania postów