Szukaj
Jest ok, na pewno poprawnie więc duży postęp. Na większy plus zasługuje faktura trawki oraz ścieżki. Kadrowo może nie jest jakoś spektakularnie, trochę spacerowo ale tragicznie również nie jest.
niedaleko mnie ta miejscowkacieszy
---Darek---
dzięki Panowie za odwiedziny
to może jeszcze jedno z tego miejsca
Dobre warunki trafiłeś i uważam, że dobrze sobie z mini poradziłeś.
Na pierwszym podoba mi się obróbka, bardzo naturalnie, nienachalnie, natomiast kadr już mniej,
myślę, że gdybyś tą drogę bardziej wpasował w kadr, czyli kadrował bardziej na lewo to byłoby ciekawiej, bo teraz ten duży obszar trawy po prawej za wiele nie wnosi.
Druga odsłona pod względem kadru o wiele lepiej, ale coś jakby horyzont świecił [na lewo od wieży].
To by było na tyle mojego marudzenia
Tak w ogóle to bardzo ciekawa budowla, nie widać tam w pobliżu większych zabudowań, więc koczowanie pod nocne foty mogłoby przynieść ciekawe rezultaty.
Pozdrawiam! =]
Dzięki Adam za komentarz
Warunki jak na powyższych fotkach były dosłownie przez chwilę. Od zachodu płynął sobie front i chwilę później przykrył zachodzące słońce.
Dzięki za zwrócenie uwagi na horyzont, jakoś mi to umknęło.
myślę, że możesz mieć na myśli coś w tym stylu...myślę, że gdybyś tą drogę bardziej wpasował w kadr, czyli kadrował bardziej na lewo to byłoby ciekawiej, bo teraz ten duży obszar trawy po prawej za wiele nie wnosi.
i jeszcze ostatni z tego wypadu, co by więcej nie przynudzać
myślałem o tym przyznamTak w ogóle to bardzo ciekawa budowla, nie widać tam w pobliżu większych zabudowań, więc koczowanie pod nocne foty mogłoby przynieść ciekawe rezultaty
z sąsiedztwa to tylko mała wioska, baza wojskowa (chyba RAFu) i autostrada
pozdrawiam
Skontaktuj się z nami