O kurde ... żeś pan pojechał z koksem ... pięknie !
Szukaj
O kurde ... żeś pan pojechał z koksem ... pięknie !
Panerai vel Eliot Capone
Ale miazga... jak troche ochłonę to napiszę coś więcej, a tymczasem ide szukać szczęki gdzieś pod biurkiem.
Powinieneś dostać bana!!!, bo zmiażdżyłeś wiele istot z tego forum i kilka osób dalej szuka szczęki
![]()
A tak na poważnie to klasa światowa!
Pozdrawiam!
I'm amateur photographer, not a terrorist!
Dobrze że takie warunki trafiły na odpowiednią osobę![]()
Piękne!
Przepięknie!
Bardzo lekkie i delikatne kolory, a rozmieszczenie w kadrze wszystkiego - jak z obrazka.
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
Będę się powtarzał, ale zdjęcie tego warte. PIĘKNE !!!
D7100 + MB-D15, N10-24/3.5-4.5, N35/1.8, N17-55/2.8, N105/2.8, N70-200/4
Podpisuję się jednogłośnie pod wszystkimi komentarzami.
Zabrakło tylko w opisie zdjęcia "Patrzcie i uczcie się z tego wszyscy..".
To się nazywa Pejzaż !
„Wszyscy mają prawo do szczęścia ale nie wszyscy mają szczęście do prawa."
Pozwolę sobie ukraść jako tapetę do smartfonu...szkoda że tej nocy moja kobieta będzie smutna bo urwało mi jajka :O
Wysłane z mojego HTC One S przy użyciu Tapatalk 4
Nikon D750 + Nikon D610, Sigma Art 35mm f/1.4, Sigma 70-200 f/2.8, Tokina 16-28 f/2.8, Speedlight SB-700.
Tak to jeden z pierwszych ubiegłorocznych październikowych przymrozków.
Jeśli natomiast chodzi o wypad w góry to zależy o jaki rejon pytasz tj. Sudety, Tatry, Pieniny czy Beskidy?
Zdjęcie wykonane w Pieninach na żółtym szlaku prowadzącym z Lesnickiego sedla na Wysoki Wierch.
Polecam bardzo tamte rajony, to takie miejsce, którego się nie zapomina i chce się wracać ciągle mimo że było się już naście/dziesiąt razy![]()
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Dzięki za odpowiedź![]()
Miałem na myśli rejon Sudetów.
Trochę się zastanawiam nad Izerami lub okolicami Śnieżki, w Polsce będę za dwa tygodnie, więc mam nadzieję, że jesień będzie łaskawa nie tylko w kolory, ale że trafią się też mgły i przymrozki
Pozdrawiam!= ]
Skontaktuj się z nami